söndag 2 september 2012

Politiskt korrekt att förneka rasism som inte går i den "förväntade" riktningen

Nalin Pekgul, som gladde sig åt att vänstervåldet mot Sverigedemokraterna försvårade deras årsmöte, kunde inte själv bo kvar i invandrartäta Tensta.

2007-04-21 yttrade sig Nalin Pekgul (S) i Aktuellt med anledning av Sverigedemokraternas problem med att hyra en lokal för årsmötet. Hon tyckte att det var "positivt" att kriminella grupper på vänsterkanten kunde sätta sig över demokrati, åsikts- och mötesfrihet genom att hota näringsidkare.

Pekgul brukade applådera frenetiskt till dåvarande partiledaren Mona Sahlins tal, och fick därefter öknamnet "klappturken", en smula orättvist eftersom hon är kurd. Hennes bror är den "antirasistiske" debattören Kurdo Baksi, han som sa att alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år ska ställas längst ner i anställningshierarkin.

En affisch om internationell förbrödring inför OS i London 2012 hade rubriken "Tillsammans" och visar skolbarn som springer över en lekplats. Inget av dem är vad man skulle kunna kalla vit:

"Vilket är bra. Jag tycker vi har sett och hört tillräckligt många vita barn eller hur? Det enda berättigandet för vita barnen i annonsen hade varit att få dem att be de färgade barnen om ursäkt för tusen år av slaveri och kulturell och militär imperialism. Kanske fotografen genom utelämnandet vill säga oss att de hemska vita barnen typiskt nog hade vägrat att be om ursäkt."

. . . . . . . Hycklarna