måndag 10 september 2012

Beslan visar hur depraverad den islamiska terrorn är

År 2004 tog tjetjenska maskerade terrorister 1200 personer i gisslan i en skola i Beslan i tre dagar. Detta avskyvärda våld mot barn visar att islamisterna inte skyr några medel som helst. Putins misstag i Tjetjenien kan inte rättfärdiga att oskyldiga barn dödas. Beslan visar vilket dödligt gift islam är.

171 barn dödades och över 200 vuxna, när extremister tog över 1.000 personer som gisslan i en rysk skola. De saker som hände i skolan under den tiden kan man inte ens föreställa sig. Folk slogs om att dricka urin, barn dog. Föräldrar avrättades framför ögonen på sina barn. Bomber utspridda överallt omkring dem. Detta utfördes av muslimska män.

Upplösningen var tragisk:

"Vem var det som såg till att inga förhandlingar inleddes med gisslantagarna? Vem var det som beslutade om stormningen? Vems fel var det att taket började brinna och störtade ner över de tillfångatagna? Vems kulor var det som träffade dem som försökte fly?

En mumlande folkmassa som hukar på ett golv. Blodiga barn som hänger livlösa i någons armar. Rader av lik. Och soldater med stela blickar, som då och då lyfter sina vapen och avfyrar en salva. Det liknar inte en olyckshändelse – det liknar ett krig."

. . Änglastaden. Berättelser från Beslan