söndag 30 september 2012

Malmös rödgröna majoritet

Efter lördag kommer söndag: När de som håller helgdag om lördagen är borta, kommer turen till de som håller söndag som helgdag. Var så säker på det.

Två snorungar kastade en kraftig nyårssmällare mot judiska församlingens lokaler i Malmö härom natten. Rättare sagt var det två trendiga 18-åriga män från något av stadens många islamistiska shariagäng. Malmö börjar likna Tyskland under 1930-talet. Sedan släppte polisen bombmännen i hemlighet. Frigivningen firades på den ökända islamistiska svartklubben Agadir.

Judehatet bottnar i allt för mycket TV-tittande. Dessa nya Malmöbor utsätts för ett ständigt bombardemang av propaganda från de arabiska TV-kanalerna. Ja, om de ser på svensk TV är det inte mycket bättre:

Det är häpnadsväckande att se hur falsk och vinklad svenska mediers rapportering är om händelser i Mellanöstern. Människor som bojkottar varor från Israel borde betänka att det innebär att nazismens "Kauft nicht bei Juden" – “köp inte av judar” – är tillbaka. Den moderna antisemiten visar respekt för judar som varit döda i 70 år, men känner motvilja mot levande judar som vidtar försiktighetsåtgärder för att skydda sig.

Ship to Gaza hissade naziflagga. Orden på flaggan betyder "bra gjort" och syftar förstås på nazisternas folkmord på sex miljoner judar. Turkiet och terrororganisationen IHH organiserade flottiljen 31 maj 2010. IHH-medlemmar angrep de israeliska kommandosoldater som ville förhindra skeppet Mavi Mamara att fortsätta till Gaza.

. . Ny trafikregel i Malmö: fritt fram för demonstrationsledare att agera som jihadkrigare