torsdag 8 december 2011

Hotad demokrati i folkvandringens tid

Underliga saker händer när man bygger upp en global superstat. Angela Merkel och Nicolas Sarkozy gjorde sig av med premiärministrarna i Grekland och Italien inom några få dagar. Det är mycket anmärkningsvärt att två politiker kan ta på sig att kasta ut demokratiskt valda statsministrar i andra länder, där de själva inte har någon röst.

I USA vill president Obama kunna internera suspekta personer på obestämd tid, och i Sverige vill staten få fritt fram att övervaka och spionera på folk. Påfrestningarna på våra västerländska demokratier ökar på grund av folkvandringen från den överbefolkade arabvärlden. I slutändan kommer vi att få likadana polisstater som där. Vi kommer att se fascismens återkomst i form av EU-diktatur för att få medborgarna att svälja den mångkultur (= islam) som tryckts ner i halsen på dem... Ryssland har samma problem, därav återkomsten av en "stark man" som håller styr på motsättningarna.

EU skapar nu en finanspolitisk union och berövar därmed medlemsländerna den sista resten av deras självständighet. Storbritanniens Cameron säger nej men Sveriges Reinfeldt lägger sig platt på magen. Attityder som också återspeglar deras respektive inställning till den av EU:s byråkrater beordrade mångkulturen.

Arabiens radigalna, förlåt, radikala sekt