lördag 10 januari 2009

Socialdemokrater demonstrerade med obehagliga symbolerBILDEN visar deltagare med hakkors i en demonstration mot Israel i Norrköping. Socialdemokraternas förre partisekreterare Lars Stjernkvist höll tal under terroristorganisationen Hizbollahs flaggor.

Även i Stockholm hade ledande socialdemokrater bytt ut sina traditionella röda flaggor mot Hizbollahs gröna prydd av ett maskingevär. Medan demonstranterna brände Israels flagga uttalade Mona Sahlin att hon "känner stor ilska".

Sahlin har fått det mesta om bakfoten. Det Israel kämpar för i Gaza är vår västliga demokrati. Hamas låter civilbefolkningen dödas för att kunna maximera propagandan mot Israel. 

Till dem som låter sig ryckas med i hetsen mot Israel:
Varför dör så få israeler av Hamas raketattacker? Därför att israelerna gömmer sig i skyddsrum. Varför dör så många palestinier i Israels flygbombningar? Därför att "ledarna i Gaza har valt den motsatta inställningen och exponerar sin befolkning: en gammal taktik med mänskliga sköldar som gör att Hamas liksom Hizbollah sedan två år placerar sina ledningscentraler, vapenförråd och bunkrar i bottenvåningen på bostadshus, sjukhus, skolor och moskéer – effektivt men motbjudande."

Läs om Israels bevekelsegrunder HÄR

12 kommentarer:

Anonym sa...

Det syns inte på din bild men du har helt missförstått syftet med hakkorsen.
På bilderna står är det en bild på davidstjärnan = hakkorset.
Nazismens illdåd jämförs med Israels illdåd i Gaza idag. Vad är det för kontroversiellt med att påstå en sådan sak?

Anonym sa...

Otäckt, otäckt, otäckt

Att se demonstranter för hamas vifta med hakkors är inte någon bra utveckling. Vad är det för människor som demonstrerar för hamas egentligen? Är detta verkligen fredsälskare?

Anonym sa...

Synd bara med att se så godtrogna idioter som Svenska socialister. Jag undras vilka av alla de islamister de tågade med idag som stöder deras radikalfeminism och ateistiska socialism? Låt se - 0? Muslimerna förökar sig som kackerlackor, och får fri invandring av radikalernas riksdagsmoderparti - sossarna. Radikalerna själva däremot förökar sig kasst, lesbiska och radikaler har få eller inga barn, och den vänstervridna innerstadsmedelklass de tillhör förökare sig om än sämre…

De är exakt det Lenin kallade för användbara idioter, den dagen muslimerna i Sverige utgör en omfattande del av befolkningen, gud bevare dem då…

De flesta svenskar skiter i kriget - de flesta svenskar är upptagna med sin vardag och ser sina städer och bostadsområden tas över av muslimer: somalier, irakier, kosovoalbaner, centralasiater, bosnier, nordafrikaner, osv, osv. Det är radikalerna som är få, men illusionen av stort antal är på grund av att i stort sett all svensk media kontrolleras av 68-generationens journalister. Tack och lov så går de i pension snart…

Snart ser Sverige ut som Gaza, med sharia och 9 barnsfamiljer, och etniskt rensat från judar…

Anonym sa...

Hadith och Koranen är entydig om judarna. Muslimer har hatat judar ända sedan judarna i Khaybar bad muhammed att dra, när han påstod sig vara “deras” profet.
Med andra ord, “Palestinierna” har själva orsakat detta. Staten Israel har ingenting med saken att göra, hur förklaras annars Hajj Amin al Husseini, stormufti av jerusalem, som under hela 20/30 och 40-talen uppviglade till hat och mord på judarna och bodde i Hitlertyskland, umgicks med Hitler, och välsignade alla muslimer som slogs mot de allierade på tysklands sida? Eller massakern i Hebron på judar 1929.

Jinge 2.0 sa...

Inser Socialdemokraterna om att de genom sitt offentliga deltagande och att de genom att uppvisa kollektiv sympati för de civila offren i Gaza också har legitimerat terrorism, oprovocerat våld och antisemitism som ett förhandlingsmedel..?

Anonym sa...

"Vänsterpartiet uppmanar alla vänner av fred och folkrätt att delta i de omfattande protesterna mot Israels offensiv mot Gaza och att bojkotta israeliska produkter tills den dag de israeliska trupperna dragit sig tillbaka och blockade mot Gaza hävts." (V:s hemsida)

Bojkotta alla israeliska produkter. Sluta använda all elektronik som innehåller Intelprocessorer! I Windows datorer används Intel. Byt till Mac!(de äldre modellerna).
Både Ericsson och Nokia använder Intel processorer i sina mobiler.

Visa solidaritet och sluta prata (i mobiltelefoner).

Knute sa...

Då kan man fråga Vänsterpartiet hur världen skulle se utan Israel som är en viktig hörnsten i den västerländska civilisationen. Lilla Israel som gör fler uppfinningar och patent än den samlade arabvärlden.

Knute sa...

Till den anonyma kommentator som påstod att det är judarnas fel att muslimerna omskär sina pojkar: i Sverige finns 17000 judar och minst en halv miljon muslimer, så det är ren feghet att ge sig på judar i stället för muslimer i denna fråga.

Anonym sa...

1948 fanns det 50 000 araber i själva israel (borträknat araberna i gaza och västbanken).

Idag är de 1 miljon, 60 år senare har de 20-dubblat sig.

Hur många muslimer har vi i Sverige idag? 500 000 anges här. alltså, om 60 år. 10 000 000?

Förökar sig svenskarna nåt?
Lätt matematik!!!

Då, 2069 behövs nog inte sossarna längre.

Jag vet inte riktigt om jag vill bo här under mina sista år i livet...

From Sweden with Grief sa...

“One day millions of men will leave the southern hemisphere of this planet to burst into the northern one. But not as friends. Because they will burst in to conquer, and they will conquer by populating it with their children. Victory will come to us from the wombs of our women.” (Houari Boumedienne, Algeriets president i ett tal i FN 1974)

http://varjager.wordpress.com/2008/08/16/tal-i-fn-segern-kommer-genom-vara-kvinnors-livmoder/

Knute sa...

Den anonyme som tyckte att det inte var kontroversiellt med hakkorsen, begrunda detta:

"När Staffanstorpspolitikern Ingalill Bjartén (s), vice ordförande för s-kvinnor i Skåne, till Sydsvenskan säger att Israel gör "exakt samma sak som nazisterna" är det klart över gränsen, tycker Leman.
- Chockerande. Det är ett hån mot offren för Förintelsen och en del i en retorik som tecknar en omänsklig bild av israeler och judar. Dessutom är det en sorts förnekande om vad Förintelsen faktiskt var, säger Jonathan Leman som är verksam inom Svenska kommittén mot antisemitism."

http://sydsvenskan.se/sverige/article405314.ece

Anonym sa...

Det påstås att hakkorsen är helikoptrar som är placerade med nosen mot varandra. Jag skulle vilja se den krigsmakt som lägger sina helikoptrar på sidan! Bara ett svepskäl från islamonazisterna.

Skicka en kommentar