onsdag 14 januari 2009

Afa vill skrämma till tystnad


AFA, "antifascistisk aktion" har vid ett flertal tillfällen överfallit sverigedemokratiska politiker med yxor, knivar, järnrör, batonger, glasflaskor, tårgas, syra och sten.

Det är ingen överdrift att säga att detta inte är bra för Sveriges frihet och demokrati - ändå undviker Sydsvenskan att gå närmare in på det i en artikel om
hot och våld mot politiker.

Via den halvstatliga åsiktspolisen EXPO har AFA goda relationer med tre vänsterpartierna. Men det borde inte hindra media från att vinnlägga sig mer om att informera medborgarna och inte servera halva sanningar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tv 4 nyheterna idag..

Sverige har varslat mest folk i hela europa.

Jag och polarna ska buzza några politiker när vi får tag i dem.

Vi håller på plockar ihop en Mob.

Gör detsamma ni.

Dags och agera och puckla på svinen lite.

Ibland måste man agera.

Knute sa...

Undrar vad Michael Fux och hans polare är för några typer? Ett fall för Säpo? Inte blir det mindre arbetsöshet av att puckla på politiker. Bli politiker själv och försök påverka på det sättet i stället.

Anonym sa...

när man som liten hörde sagan om Oliver Twist, tänkte man vilket elände på 1800-talet tur att det inte händer nu, iallafall inte i Sverige.

Men som konsekvens av värdelösa politikers beslut under 20 års tid så har Världens rikaste och tryggaste land förvandlats till en provins där kriminalliteten kan frodas bättre än en bakterieodling!

Alla kan ju räkna ut med lillfingret att de stora elefanterna lockar till sig barn som inte kan straffas de får utföra brotten medans de själva köper lägeheter på strandvägen.

Trots att stora bolag utnyttjar fattiga pinade arbetare i kina så går de med Miljardförlust. När skall företagsledningar inse att det behövs förnuftiga personer med hög moral som styr företagen. vad skall de nu spara in på??? blir det barnarbete i exempelvis Pakistan som skall vända förluster???

Varje gång man ser Quislingpolitikern Fredrik Reinfeldt så slår det mig hur lik han är figuren på försvarets gamla skjuttavlor. kan nån som är duktig i fotoredigering montera en hjälm på hans bild och skriva en skylt på hjälmen "Halalslakt av Sverige" det borde inte vara kränkande för han har gjort lumpen och försvarar Halalslakt i Sverige och han slaktar livssituationen för Svenska folket i sin iver att ta Sveriges tillgångar och ge till EU-maffian i Bryssel

Skicka en kommentar