torsdag 22 september 2011

Diplomatiska finurligheter

.


..

Organisationen av Islamiska Stater (OIC) har räknat ut, att om bara palestinierna kan få alla de motsträviga judarna inom skotthåll, så sänker sig den eviga freden över hela världen.

Det är möjligt att de lyckas, eftersom OIC är ett mäktigt block inom FN där frågan om Palestinas erkännande som självständig stat är på dagordningen. En suverän stat regerad av en terroristorganisation.

De 57 muslimska staterna i OIC dominerar FN:s råd för mänskliga rättigheter (!) och har ända sedan 1999 arbetat för att göra det olagligt att kritisera eller förtala islam. De har till och med en egen definition av (o)mänskliga rättigheter.


"Vi tar inte emot hundar och judar!" Detta är INTE en skylt från Nazityskland.

Med en palestinsk stat enligt 1967 års gränser kommer judars religiösa frihet i hemlandet att utplånas. Beskjutningen av judar som bad vid Josefs grav förebådar den förödelse alla judiska och kristna heliga platser i Jerusalem kommer att utsättas för.

Tidigare var en stor del av palestinierna kristna, nu har de flesta av dessa flyttat till Sydamerika. Om muslimerna låtit bli att lyssna på Koranens uppmaningar till religiös apartheid hade de kunnat bruka jorden i fred och ro i stället för att ägna sig åt improduktivt bråk och missnöje. Men de har ju sin försörjning tryggad av EU och FN.

När nazism, islamism och kommunism smälte samman

2 kommentarer:

Lisa sa...

"Israel kontra araber ..... en enkel ekvation, förutom att:

Det finns mindre än sju miljoner judar i Israel och över tre hundra miljoner arabiska muslimer i tjugotvå nationer som tillhör Arabförbundet. De flesta av dem skulle bli överförtjusta över att se judarna och deras lilla stat utrotad.

Med andra ord, den dag när sju miljoner arabiska muslimer är omgivna av 300 miljoner skrikande judar, då kommer jag att sympatisera med araberna!

Men...låt palestinierna få en stat och om de inte uppför sig, förklara krig och bomba skiten ur dem.

Anonym sa...

Ni är knäppa. Givetvis är varken en israelisk eller palestinsk STAT rättfärdigad att existera i området om man har fred i åtanke, endast en israelisk-palestinsk. Britterna och sedan FN kunde ha jobbat för en sådan, sedan kunde Israelerna erkänt arabiska medborgare. Nu är loppet kört.

mvh kulturvänstern

Skicka en kommentar