tisdag 20 september 2011

En dag på journalisthögskolanDet påminner om när araber fejkade gravar för att kapa åt sig mark i Jerusalem, och sedan när israelerna fraktade iväg gravstenarna blev det genast ett ramaskri i världen, inte minst i svenska media som bara är intresserade av att framställa Israel i så dålig dager som möjligt. Eller snarare hänvisade till nyheter/propagandalögner från TT, Tidningarnas/Talibanernas Telegrambyrå. Undrar vad det är för skumma typer som jobbar där. Det verkar som TT är en underavdelning till palarabernas PR-byrå.

Men inte ens ett lårben låg under stenarna, långt mindre ett huvud.

Under de senaste årtiondena har eliterna i Sverige gjort stora ansträngningar för att demonisera Israel. Bakom deras ofta proklamerade oro för de mänskliga rättigheterna lurar mörkare attityder.

Den mest kände svenska statsmannen under efterkrigstiden, Olof Palme, var en av Europas första framträdande "Förintelse-inverterare". Ordet användes av förre Folkpartiledaren Per Ahlmark när han kritiserade Palme för att vända upp och ned på begreppen och anklaga Israel för att använda nazi-metoder.

Det är ingen berättigad kritik av Israel att jämföra de palestinska flyktinglägren med Auschwitz - det är antisemitism.

Olof Palme och hans gäng blåste upp Israels handlande bortom alla förnuftiga proportioner, och spred sin demagogi i Sveriges klassiska regeringsparti socialdemokraterna, bland vänsterpolitiker och journalister, präster och humanitära hjälporganisationer.

Den moderne antisemiten