fredag 7 november 2008

Vad muslimer anser vara halal

Så var det dags för programmet "Halal-tv", omdiskuterat i månader innan premiären på grund av att dess programledare Cherin Awad år 2003 i programmet "Existens" hävdat att otrogna kvinnor skulle stenas till döds.

Undrar om hon kommer att ta upp steningen av en kvinna i Somalia i måndags inför hundratals personer:

"Enligt ett ögonvittne ska kvinnan, som anklagats för äktenskapsbrott, ha skrikit när hennes ben och armar bands. Enligt samma ögonvitten öppnade vakterna eld när släktingar rusade fram till kvinna och vid den skottlossningen ska ett barn ha dödats," skriver Dagen.

Hon var bara 13 år gammal. Hon hade blivit våldtagen varefter islamisterna hade gripit henne i stället för gärningsmännen, och anklagat henne för äktenskapsbrott. Normal moral ställd på huvudet, detta är bara ett av många exempel på hur rätt blir fel och tvärtom i islam.

Kan inte det där TV-programmet stoppas? Slöjklädda damer som imamerna har skickat fram ska sitta och beklaga sig över att deras "religion" diskrimineras. Tacka sjutton för att islam är impopulärt (utom i SVT), en mer motbjudande lära får man leta efter, det skulle i så fall vara nazismen.

Muhammedanismen är en sekt utan innehåll och definierar sig därför genom sitt hat mot alla "otrogna". Glöm inte de muslimska affischer vi sett med "Förbered er för den verkliga Förintelsen" och "Gud välsigne Hitler". Eller som det står i Koranen: "Åh ni troende, tag varken judar eller kristna som vänner."

Det är därför hälsning medelst handskakning är olämplig för muslimska kvinnor, vilket Sveriges Television ägnade ett helt debattprogram åt igår kväll. Så nu vet vi det. Någon integration är inte att tänka på, de muslimska männen vill ha sina kvinnor för sig själva.

Läs mer: Mona Sahlin först ut i Halal-tv

halal = tillåtet

28 kommentarer:

Anonym sa...

Mona Muslim ska med också! Snart får det väl ändå vara nog och Sverige som nation sätter ner foten ordentligt en gång för alla. Stoppa importen av människor som bekänner sig till Islam och släng ut dom som redan är här. Hur länge ska den här jävla vänstern få dominera egentligen?

Anonym sa...

När får Ulf Ekman ett eget program där han kan sitta oemotsagd och raljera om aborter och evolutionslära?

Anonym sa...

I muslimska städer och förorter i Sverige kanske man kan prova en mer promuslimsk lagstiftning så blir fler nöjda än idag.
/Svensk och blåögd

Anonym sa...

Jag ser fram emot ett program där Åke Green reser land och rike runt och "vrider och vänder på invanda tankesätt". Läs hela bakgrunden och granskningen om detta på Flashback:
https://www.flashback.info/showthread.php?t=752899

From Sweden with Grief sa...

Svensk och blåögd, jag hoppas du skämtar och menar bokstavligen att det är blåögt att införa en proislamsk lagstiftning. Tyvärr måste jag säga att det knappast kommer att leda till något gott för svenskarnas del. Det är också många som flytt från förtryck som islam och sharia är en del av, de fasar för islamiseringen i Sverige. Dessa människor är mer värda att skydda, än att ge bort den trygghet som vi har i den svenska lagstiftningen!

Anonym, senast Åke Green valde att vända på invanda tankesätt, hamnade han i domstol!

Anonym sa...

Då muslimsk teologi förutsätter att muslimer alltid lever under sharia i en muslimsk stat har vägledningar utfärdats för hur de som lever i ickemuslimska länder skall förhålla sig till detta. I en av dessa pläderas för att muslimerna ska organisera sig med siktet inställt på att skapa en livskraftig muslimsk gemenskap baserad på islams principer. Man förordar vidare självald geografisk segregation genom skapande av områden med stor andel muslimer. Muslimerna ska bygga moskéer, islamiska center och egna muslimska skolor. Till varje pris ska de undvika att assimileras. Dock bör de interagera med det övriga samhället i syfte att sprida islam (Dawa). Varje muslim förväntas att på något sätt bidra till den övergripande strategin. Det yttersta målet är muslimsk majoritet och att hela landet en gång skall styras enligt islam. (M. Ali Kettani "The Problems of Muslim Minorities and their Solutions" in Muslim Communities in Non-Muslim States, utgivet av Islamic Council of Europe. 1980. s.96-105)

Ibrahim sa...

Vissa här låter som nazister.
Att några idioter stenar en flicka till döds har inget med en religion som faktiskt förbjuder sånt våld. Men men, ett tips till inkompetenta islamofober är att läsa Koranen och ett antal accepterade hadither innan de ger sig på en religion bara för att vissa politiker och skojare gör det.

From Sweden with Grief sa...

Ibrahim, du får väl hälsa imamer och andra makthavare inom islam att de har fel, istället för att vräka ur dig otidigheter och lösa påståenden på denna blogg! Vi ser bara till vad islam ger för bild av sig själv i världen.

Knute sa...

I Koranen står att en kvinna som begår äktenskapsbrott ska stängas in tills hon dör, vilket i Haditherna tolkas som att hon ska grävas ner i marken och stenas till döds.
Det finns inget försvar för islam som håller, om man inte direkt ljuger.

sofieV sa...

Jag tror att de som lever under förtryck fullständigt skiter i vad förtryckarna kallar sig för. Det som räknas är vad som händer i praktiken och inte vad regelboken eller manualen som skrevs för tusentals år sedan, säger. Jag röstade på vänstern för att jag vill leva i ett samhälle som bygger på trygghet och jämlikhet för alla oavsett vilka föräldrar du har och oavsett hur mycket pengar du har och utbildning du har. Jag tycker dock INTE att islamister har något här att göra. De, liksom de frireligiösa hjärntvättarna sk age faan i att förstöra det samhälle mina föräldrar och alla innan, kämpat för att bygga upp. Svenska myndigheter är naiva in i döden.

Anonym sa...

Snälla rara någon som lyssnar. Låt mig slippa halal-tv och övrig islam i min närhet. Tack.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Islam ut ur Sverige NU!

Anonym sa...

Är botten nådd snart?
Vilket folk tillåter att deras politiker ger bort deras land? Dessutom utan att be om lov först. Vilket folk? Det svenska.

Anonym sa...

Jag som svensk vill se fler radikala muslimer i tv. Jag vill lära mig deras kulturella världsbild och jämföra med min egen. Utan att vara varken liberal, särskilt sekulär, eller ens humanist, inser jag att jag inte delar samma värderingar som de muslimska kvinnorna i tv, men jag respekterar deras rätt till kulturell identitet och självständighet. Istället för att försöka tvinga dem till att urholka sin identitet och bli rotlösa konsumenter som vi andra västerlänningar, föreslår jag att vi lever som vi själva vill i vårt eget område. En ödmjuk och realistisk lösning, som inte kräver att vi dominerar mellanöstern och påtvingar den våra ideal, eller utplånar kulturella skillnader genom integration. Integration är död för vår mångfald. Jag har därför ingen som helst respekt för människor som Dilsa och skulle helst vilja se människor som henne försöka skapa förändring i sitt eget hemland, istället för att smyga in under en svensk samhällsbild och påtvinga den på andra invandrare, vilket är absurt och patetiskt. Men det är såklart lättare att hamna på förstasidorna i Svenska dagbladet än att göra någon praktisk nytta, och därför slutar majoriteten av dessa människor som kändisar i media eller politiska martyrer för individer med samma personliga bakgrund.

Hela mitt resonemang här:
http://www.anus.com/tribes/snus/archive/2008-10-31/(Sann)_mångfald_oroar_sekulä

Anonym sa...

Kul kommentar, (o)Realist, om man läser den som en parodi på politisk korrekthet.

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen att i åtminstånde ett av dessa program muslimska pojkar och män berättar om deras syn på det svenska samhället och på den svenska kvinnan. Är trött på detta gullandet med odemokrater som banar vägen för islam.

Anonym sa...

Qur'an 8:12 "Your Lord inspired the angels with the message: 'I will terrorize the unbelievers. Therefore smite them on their necks and every joint and incapacitate them. Strike off their heads and cut off each of their fingers and toes."

Anonym sa...

Fy fan för denna religion, den skrämmer mig mer o mer. Jag vill leva i ett sverige utan massa jävla moskee toppar som sticker upp i städerna. Åk hem till era jävla u-länder o bygg denna skit i stället. O föresten vem fan vill ha en beslöjad muslim till jurist...hahahahahahha ingen

Anonym sa...

Knute, du verkar ju inte ens ha läst artikeln du länkar till. Det känns ju inte så trovärdigt. Att skylla alla problem på Islam och muslimerna är att göra det väldigt lätt för sig. Vad är ni så rädda för?

From Sweden with Grief sa...

Ignorance is Bliss, vad har inte islam och muslimer med Halal-tv och steningen i Somalia att göra? Det torde väl vara en mer adekvat fråga!

Anonym sa...

Ignorance is Bliss, är det fel på min webbläsare? Vart länkar Knute?

För övrigt är hans hänvisning till Koranen korrekt. I den svenska översättningen av koranen (Zetterstéens från 1917) hittar man texten i sura 4:19. Vissa verser är förkjutna i en del kapitel i Zetterstéens översättning. I en engelsk över heter versen istället 4:15. Som här:

http://www.guidedways.com/chapter_display-chapter-4-translator-2.htm#15

Här hittar vi även den underbara 4:34:

"Men are the protectors and maintainers of women, because Allah has given the one more (strength) than the other, and because they support them from their means. Therefore the righteous women are devoutly obedient, and guard in (the husband's) absence what Allah would have them guard. As to those women on whose part ye fear disloyalty and ill-conduct, admonish them (first), (next), refuse to share their, beds (and last) beat them (lightly); but if they return to obedience, seek not against them means (of annoyance): for Allah is Most High, Great (above you all)."

Feministisk islam? Jo det kan man ju drömma om. Lite som judiska nazister eller svarta Ku Klux Klan.

Anonym sa...

Apropå blodig litteratur, läs gärna också gamla testamentet.
Kurtn

Anonym sa...

Skillnaden är att vi inte följer bibeln längre, vi har gått vidare. ALLA har väl sin egna vilja? Hur kan man vilja bli styrd av en bok som skrevs för några tusen år sen? Det har ju hänt en del sen dess lixom...

Varför har muslimer den synen på kvinnor som "lätta" o slampiga eftersom dom tror att så fort dom nuddar en främmande man så ska dom få känslor för denne och vilja ha umgänge? Tror man inte mer om sig själva?

Anonym sa...

Vi måste stoppa denna vidriga vidskepelse som slagit rot i vårt land.
För kommande generationers skull.
Att låta den här religionens utövare bo i parallellsamhällen och leva sitt liv enligt sina regler är fruktansvärt fel.
Antingen skall de assimileras eller repartieras.
Sedan är frågan om vem som skall försörja dessa bidragskrävande människor ochså viktig.
Det har då inget med heder att göra(som är så viktigt annars) all bli försörjda av svenska skattebetalare.
Personer som kommit hit för att snylta och som kommer från länder där arbete inte är särskilt hedervärt,inte kan förväntas att ränna ner dörrarna på AF,är ett självklarrt resultat av denna politik ,som i längden kommer att få det svenska samhället att implodera.

Knute sa...

Mycket viktiga saker föregående kommentar tar upp! Islam var från början en ideologi för rövare som plundrade karavaner och så har det fortsatt.

Anonym sa...

@Realist,
"Jag som svensk vill se fler radikala muslimer i tv. Jag vill lära mig deras kulturella världsbild och jämföra med min egen. Utan att vara varken liberal, särskilt sekulär, eller ens humanist, inser jag att jag inte delar samma värderingar som de muslimska kvinnorna i tv, men jag respekterar deras rätt till kulturell identitet och självständighet. Istället för att försöka tvinga dem till att urholka sin identitet och bli rotlösa konsumenter som vi andra västerlänningar, föreslår jag att vi lever som vi själva vill i vårt eget område. En ödmjuk och realistisk lösning, som inte kräver att vi dominerar mellanöstern och påtvingar den våra ideal, eller utplånar kulturella skillnader genom integration. Integration är död för vår mångfald. Jag har därför ingen som helst respekt för människor som Dilsa och skulle helst vilja se människor som henne försöka skapa förändring i sitt eget hemland, istället för att smyga in under en svensk samhällsbild och påtvinga den på andra invandrare, vilket är absurt och patetiskt. Men det är såklart lättare att hamna på förstasidorna i Svenska dagbladet än att göra någon praktisk nytta, och därför slutar majoriteten av dessa människor som kändisar i media eller politiska martyrer för individer med samma personliga bakgrund.

Hela mitt resonemang här:
http://www.anus.com/tribes/snus/archive/2008-10-31/(Sann)_mångfald_oroar_sekulä"

1) Går du ind for Apartheid? Jeg ved Koranen gør, men gør du?
2) Hvor er Svensken som vi har sloges med i mange hundrede år? Folk som vi idag betragter som venner og brødrefolk?

Jeg ser med vantro på det som sker i Sverige i disse dage, og bliver mindre og mindre glad for Øresundsbroen fordi den udmunder tæt på Malmø.

Trist :(

Anonym sa...

Här finns klipp med fyra berömda kvinnor som kämpar mot islamism - och de har egna erfarenheter att komma med:

Why I left Islam - Nonie Darwish (1 of 2)
http://www.youtube.com/watch?v=RZ3T2Y2QksE

Wafa Sultan on Sharia
http://www.youtube.com/watch?v=SzaU6oVzacQ

Brigitte Gabriel: Islam Unveiled (1 of
http://www.youtube.com/watch?v=UkxLY2KHJCI

Despite threats, Ayaan Hirsi Ali keeps going
http://www.youtube.com/watch?v=L8U2fOB9X0E

Anonym sa...

Halal är allt som är en helig föreskrift att utföra enligt Islams texter.

Stening
Barn giftemål
Halshuggning
Avhuggning av ben och armar
Avhuggning av fingertopparna
Slavhandel
Kvinnomisshandel
Jihad mot de som är emot Islam och guden Allah
Döda människor tills dom accepterar Islam

Ja, listan kan göras lång....

Skicka en kommentar