torsdag 6 november 2008

Obamas anti-judiska vänner i Chicago

I Dagen kan vi läsa att religion var en viktig faktor i presidentvalet. Inte minst de judiska väljarna, som i går utgjorde 2 procent av väljarstyrkan, lade sina röster på Obama. Gruppens stöd för den vinnande kandidaten var överväldigande, med 78 procent för Obama och 21 procent för McCain.

Media har lagt locket på Obamas förbindelser med militanta islamiska grupper. Om de judiska väljarna känt till dem hade de röstat annorlunda. En av dessa Obamas nära vänner är Rashid Khalidi:

En entusiastiskt supporter för palestinierna, en ivrig kritiker av Israel (som han kallar en destruktiv ”rasistisk” stat), en beundrare av självmordsbombare och en drivande kraft bakom AAAN (Arab American Action Network) Denna så kallade pro-palestinska ”samhällsorganisation” i Chicago är fortfarande en betalningsmottagare från teamet Obama-Ayers vid Woods-fonden.

De främjar en dagordning som skulle göra Obamas judiska anhängare skräckslagna och även varje annan normal person. Faktum är att både Senator Obama och Mr. Ayers* talade vid en hyllningsmiddag för Rashid Khalidi.

Enligt Jack Kelly från Pittsburgh Post-Gazette, ”bodde Khalidi och Obama i samma kvarter och de två familjerna åt middag tillsammans vid ett flertal tillfällen.” En källa från fakulteten vid universitetet i Chicago berättade för WorldNetDaily, ”Obamas var även barnvakter för Khalidis barn.”

*Obamas gode vän William Ayers är terroristen som deltog i 30 bombdåd bl a mot kongressbyggnaden i Washington.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar