måndag 9 november 2015

Maria Ferm med 5% av väljarna sänker hela Sverige

Polisen och Migrationsverket varnade redan i mars för den massinvandrings-tsunami vi står inför. Underlaget togs bort från beredningsarbetet av Maria Ferm personligen då det inte rimmade med miljöpartiets ideologiska bild av situationen.

Några kommentarer på Avpixlat:

"Med denna information så framstår de märkliga uttalandena om att 'vi hade hade ingen aning att så många skulle komma' möjligen i ett nytt ljus. Johansson och Maria Ferm har konsekvent sorterat bort alla varningssignaler. Redan i mars kom signaler om det som sker nu. De har alltså mörkat uppgifter till regeringen som nu fått till konsekvens att samhällsfunktioner är på bristningsgränsen och de har gjort det av 'ideologiska skäl'."

"Det som Maria Ferm har gjort betraktar jag som landsförräderi. Hon har medvetet undanhållit viktig information av politiska skäl som sedan orsakat samhälls- och systemkollaps. Det hon pysslat med kan även beskrivas som politisk aktivism. Hon har en hel del att förklara. Men det slipper hon sannolikt då hon tillhör journalisternas parti."

"Klart att Maria Ferm dementerar uppgifterna, att få en politiker att erkänna någonting är totalt omöjligt. För övrigt tycker jag att hon alltid ser lite frånvarande ut men det var väl kanske att göra med hennes tidigare kokainmissbruk."

"Har Maria Ferm körkort förresten? Missbrukare brukar få körkortet indraget. Att sitta i Riksdagen tycks dock vara mindre krävande än att köra bil."

"När i glödheta har sådana flummare som Maria Ferm fått inflytande över svensk regeringspolitik. Räcker det inte att vi har en inkompetent regering utan vi skall ytterligare decimera kompetensen med vänsterflummare?"

"Vilket enormt behov det kommer att bli för nya moskéer och muslimska friskolor. Sverige lär bli islamiserat mycket snabbare än någon anat. Tack Maria Ferm med anhang."

"Mina far och morföräldrar, mina föräldrar och jag själv har varit hårt arbetande och skattebetalare som har hjälpt till att bygga upp välfärden i Sverige. Med vilken rätt kommer Ferm in på arenan och kräver någon slags förtur till muslimerna?"

"Bara tanken att en politiker som Maria Ferm haft inflytande över svensk migrationspolitik är som en ond mardröm! Mardrömmar vaknar man upp från med en lättnadens suck, men inte från denna: den är bister verklighet!"

"Maria Ferm har ju tidigare ägnat sig åt verklighetsflykt med kokainets hjälp. Nu använder hon en annan drog. Den självutnämnda godhetens drog som betalas av andra. Det tragiska med denna drog är att den drar ned en hel nation i ett helvetesträsk."

"Jamensedär dök Ferm upp igen! Hon verkar alltså i bakgrunden numera med självpåtagna viktiga uppgifter. Annat var det när anhöriginvandringen av somaliska barn 2012 (?) var ett hett ämne då var hon i TV-nyheterna var o varannan kväll."