torsdag 5 november 2015

Ända sedan Gustav Vasa...

... har svenska regeringar utmärkts av enastående ansvarslöshet och självbelåtenhet. En skyddad verkstad för makthavarnas experiment med ett fredligt folk. Ett folk som aldrig utsatts för någon ockupation förrän migrations-tsunamin började för ett par månader sen.

Den senaste i raden av egendomliga svenska regeringschefer är fackföreningspampen Lövfén. En dag fick han besök av ett gäng sossar som sa att de kan sy kläder med en väldigt speciell egenskap: de är osynliga för alla. Men han måste gå med på att bli Sveriges statsminister för att få bära dem. Hur han sedan glänste i sin prakt i Sveriges Television! Det finns ingen gräns för invandringen till Sverige, sa han. Den som säger något annat är minst nazist eller något ännu värre om det finns!

En dag vaknade han dock upp. De tre veckornas socialistisk hjärntvätt medan de sydde hans osynliga kläder hade inte räckt till. Verkligheten hade blivit för verklig. Kejsaren upptäckte att han var naken. Men fortfarande är sanningen illa tåld om den kommer från någon annan än honom själv och hans gäng.

           Bild: Den som stjäl ägget skall också stjäla hönan

         

"Ledande svenska politiker säger nu samma sak som Sverigedemokraterna har sagt i tjugo år, men SD är fortfarande 'rasister och fascister'. Det här är en så primitiv lögn att det naturligtvis ligger andra orsaker bakom.

Elitens våta dröm visade sig vara en mardröm. Nu är situationen pepprad. Vilken röra kan dessa människor inte ställa till med? Där står de med ett land som går under, och de uppför sig som ett dagis. Jag undrar om de i slutändan kommer att ge SD makten, eftersom de har blivit rädda för makten och inte vill ha den längre. Det är det ängsliga intryck man får av dagens spaka svenska ledare. De har förlorat viljan, och i själva verket har de aldrig anat vad de ville med makten," skriver Snaphanen.

Svenskarna har haft en väldigt lång fred. De har inte utsatts för folkvandringar och krig och har inte beredskap att med kort varsel sätta upp taggtrådsstängsel för att stänga gränserna. Men förhoppningsvis har de några instinkter kvar att försvara sig själva och sina nära, efter årtionden av fördummande politiskt korrekt hjärntvätt.

Massinvandrings-tsunamin kommer att förändra allt. Hur länge till kan vi i Sverige lita på att polis, brandkår och ambulans kommer när man ringer? Hur länge kommer det att finnas pengar i bankomaterna och mat i affärerna, rinnande vatten och elektricitet? Med politiker som smiter från sitt uppdrag att stänga gränserna? Vi kan förvänta oss det värsta, nämligen att bli ett u-land som Somalia eller Afghanistan utan fungerande infrastruktur.


      

På TV ser man många välutbildade invandrare från den muslimska världen, visst är det trevligt, men varför ska ett väl fungerande land som Sverige överhuvud taget öka sin befolkning? Det är klart att det är bra att det kommer några som kan hjälpa till med att höja standarden, det är dem vi möjligen borde satsa på. Resten får vi se upp med. Det är bäst att undgå fallgroparna och gå på rätt sida av gatan.

Situationen kräver att vi väcker nya frågor och försöker hitta nya svar. Bland svenska politiker är det bara Sverigedemokraterna som gör det. Men svaret de får är inte alltid så uppmuntrande:

"Jag skulle välkomna en statsminister från Sverigedemokraterna med ett starkt mandat att äntligen göra något verkligt åt den skenande massinvandring som destabiliserar landet. Tyvärr är jag rädd att även om detta sker, skulle det vara som att bli utsedd till kapten på Titanic fem minuter efter att den träffar på isberget," skriver Fjordman.