söndag 5 augusti 2012

Nationell överlevnad står på spel - inte bara för skuldkvävda Grekland

Video från Stockholm: »Tolerans av intoleransen är självmord«Islamexperterna Robert Spencer, Pamela Geller och Tommy Robinson höll tal på Norra Bantorget igår. Anledningen var att påminna om självmordsbombaren på Drottninggatan i Stockholm i december 2010, som hade kunnat döda många oskyldiga. Ett annat syfte var att rikta världens uppmärksamhet på den offentliga svenska förljugenheten kring islam och invandring.

Lägg märke till den israeliska flaggan på talarstolen. Ändå skriker motdemonstranterna "nazister" medan de blåser i vuvuzuelor för att överrösta talarna. Som Churchill sa, "Framtidens fascister kommer att kalla sig antifascister".

Grekiska polisen avhyser invandrare från Aten:

- Omkring 2.000 personer greps i en operation för att avhysa papperslösa invandrare från centrala Aten. Polisen hävdade att det var nödvändigt eftersom nationens överlevnad står på spel i det skuldkvävda Grekland.
Syftet var "att skicka dem tillbaka till deras ursprungsländer, stänga gränserna och se till att Aten återgår till att vara en laglig stad med livskvalitet", sa polisens talesman.

Se där vad som vad som förr eller senare kommer att hända i Sverige, ett land där den politiskt korrekta elitens politiker och journalister driver massinvandring som enda tillåtna politik.

Grekisk minister: »Vi invaderas, landet går under«

I en värld med en befolkningsstillväxt på 70 miljoner om året, främst i dysfunktionella stater, kommer flyktingproblemen aldrig försvinna, de kommer att öka för varje år. Vi har akut behov av politiker som törs se framtiden i ögonen och som vill försvara våra intressen och vår existens.

Läs mer: Röda hund, tillit och välfärdsstat