fredag 28 oktober 2011

”Malmö har blivit skitkonstigt”

Svensk polis ska gå på kurs och lära sig "artig arabiska". Nu kan de snart säga "Får jag, vantrogne väktare av ogudliga lagar, få lov att kliva in i ert kalifat?" - på perfekt arabiska. Vore det inte bättre om invandrarna lärde sig svenska?

Malmös starke man Reepalu går balansgång mellan folkvett och röstfiske. Han vill ha de muslimska invandrarnas röster men riskerar då att bli av med de svenska arbetarnas röster. Så nu har han kommit med ett motdrag:

"Eftersom Malmö har blivit skitkonstigt på grund av att svenskt medborgarskap delas ut till kreti och pleti utan något större kontroll, så borde de med samma logik kunna bli av med det lika lätt."

Riktigt så rättframt uttryckte sig han sig inte, även om det var andemeningen. Naturligtvis blev det inte godkänt av hans partikamrater i TV och tidningar i Stockholm.

Förmodligen planterade Aftonbladet nyheten om Jugholts hyresfusk just för att beskydda den heliga invandringen. Kamrat Jugholt som var med på noterna om att det skulle vara möjligt att återkalla medborgarskap, fick be om ursäkt för detta också.

Sverige: en multikulturell Titanic