söndag 9 november 2008

Stöd för Israels existens

Anti-sionism, alltså en negativ hållning till staten Israels existens, är tyvärr alltför vanligt bland folk. Det är som om de inte fattar att om det inte funnes en judisk stat Israel, vart skulle judarna ta vägen då? Ut i Medelhavet som islamisterna säger? Eller "the real holocaust" som de också gärna säger.

Ofta beror attityden mot Israel på okunskap. Men de som inte begriper att judarna har rätt att försvara sig kan med rätta betecknas som antisemiter. I så fall är det bara hyckleri när de begråter judar som varit döda i 65 år.

Kanske kan man kalla det för en selektiv antisemitism som bara gäller judarna i Israel. Det är denna selektiva, eller om man så vill, moderna antisemitism som inte går att skilja från anti-sionismen.

Judarna i Sverige och Europa kanske slipper drabbas av antisionismen. Men sådana hårklyverier bryr sig inte islamisterna om, i deras oheliga bok står att judar ska förföljas var de än befinner sig.
Det är sjuttio år sedan den hemska Kristallnatten, och i Lund kidnappades minnesdagen av vänsterpartiet som tågade genom staden med slagorden "inga rasister på våra gator", "Tobias Billström över bron" och "Sverigedemokrat sprider bara massa hat". Underförstått att de muslimska invandrarna skulle vara i judarnas situation. Oförskämt eftersom de främsta judehatarna i våra dagar är just muslimer. Vänsterns logik är djävulskt elak och de borde skämmas om de förstod bättre.

Lite självrannsakan vore på sin plats för folk med utopiska drömmar. Historien har visat att totalitära utopier kan sluta i folkmord som i Tyskland, Sovjet och Kambodja. Som Churchill sade, framtidens fascister kommer att kalla sig anti-fascister. Det är just vad dessa demonstranter från vänsterpartiet gör.

Över huvud taget är förmedlar svenska medier en negativ bild av Israel. Man håller fram ortodox judendom för att relativisera islams farlighet. Men även om de ortodoxa judarna liksom muslimer har konstiga kläder och skaffar sig många barn och är noga med att hålla sina religiösa högtider så är det enorm skillnad. De är inga talibaner och sysslar inte med självmordsbombningar.

Islam är en satanisk karikatyr av judendomen där "profeten" Muhammed ställt alla normala mänskliga värden på huvudet. I Koranen söker man förgäves efter tio Guds bud och den gyllene regeln om att det du inte vill att människor skall göra mot dig skall du heller ej göra mot dem.

Läs också: Politiskt korrekta dimridåer

5 kommentarer:

Knute sa...

"En 33 årig amerikan har dömts till 3 år och 6 månaders fängelse för att ha slussat 20 000$ till Hamas väpnade kamp. Mannen var aktiv i International Solidarity Movement, ISM.

Gränsen mellan vad som är legitim kritik av staten Israel och vad som är hat och antisemitism har sedan länge suddats ut. ISM är ett internationellt nätverk av vänsteraktivister. De drivs av ett fanatiskt hat mot Israel snarare än ett engagemang för palestiniernas väl och ve. I Sverige har de bland annat organiserat kravaller i samband med insamlingsmöten till stöd för barnhem i Israel."

http://fredrikmalm.blogspot.com/2008/10/ism-aktivist-slussade-20-000-till-hamas.html

Knute sa...

Intressant diskussion om det finns någon gyllene regel i islam:

Bilden av islam i Sverige

Koranen är motsägelsefull. Islams välgörenhet gäller endast muslimer. En rövarreligion. Som Martin Luther skrev år 1523:

"Om man säger att muslimerna inbördes är trofasta och vänliga och beflitar sig om sanningen, tror jag det gärna. Jag förmodar att de säkert också har flera goda egenskaper. Ingen människa är så dålig att han inte har något gott i sig. Mördare och rövare är långt mer trofasta och vänliga inbördes än grannar, ja än många kristna. För när Djävulen får de tre tingen lögn, mord och sexuell omoral som de rätta byggstenarna till Helvetets grundval, kan han finna sig i, ja hjälpa till med att vanlig kärlek och trohet byggs ovanpå som vackra ädelstenar."

Marthin Luther om Koranen

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Islam is the fastest growing religion in the world and it will conquer all other religions whether you pagans like it or not.. MOHAMMED

Knute sa...

Conquer, erövra, är inte ett ord man normalt förknippar med religion. Islam är inte en religion utan en politisk lära.

Skicka en kommentar