fredag 25 maj 2012

Inte bara kamrat Reepalu & Co

Sverigedemokraterna är det enda parti i Sverige som entydigt tar ställning för judar och Israel mot islams antisemitism. Aktivitetsvänstern inklusive vissa sossar anser uppenbarligen att 'judar är kapitalister' och därför legitima mål för 'uppror' och därför blir SD ett utmärkt hatobjekt.

Inte bara sossar utan även borgerliga/konservativa debattörer lider av SD-fobi. Skribenten Poirier Martinssons har råkat ut för en obehaglig läsarkommentar till ett inlägg på bloggen Fria Tider, och drar slutsatsen att Sverigedemokraterna är 'mycket värre än jag trodde'.

Fria Tider som ibland balanserar på gränsen till antisemitiska konspirationsteorier har absolut inget med SD att göra. Poirier är ute och cyklar, det är inte bara islam han är okunnig om.

Bortsett från sin fejd med Sverigedemokraterna borde Poirier studera denna så kallade religion lite närmare, så att han kan komma med lite mer nyanserade omdömen än 'min respekt för den islamska andliga och intellektuella traditionen' och 'islam är en åder av friskt vatten'.

Snarare en unken pöl