onsdag 9 februari 2011

Obama höll hemliga möten i USA med Muslimska Brödraskapet

Revolten mot Egyptens premiärminister Mubarak har varit planlagd sedan länge.
Redan 2009, få månader innan Obamas invigning som president, höll han hemliga möten med Muslimska Brödraskapet i USA.
När så för ett par veckor sedan kommandot för den egyptiska militären var i Washington för att diskutera om militär hjälp, ansågs tiden vara inne för revolten. Obama hade sett till att militären inte skulle stå i vägen. Kusligt med tanke på att Brödraskapet är inspirerade av Iran.

Det bekräftar ju ens värsta misstankar om Obama. Med en sådan ledare för Västvärlden kan man inte annat än instämma i Geert Wilders ord om att den mångkulturella eliten för totalt krig mot sina befolkningar...

Läs om Obamas samröre med medlemmar i den kända terroristgruppen Weather Underground:

Är inte vänsteraktivismen en härlig religion?

8 kommentarer:

Vivian sa...

Obamas och hans vänner.
http://biggovernment.com/pgeller/2010/10/14/obamas-campaign-contribution-records-scrubbed-clean/

Knute sa...

Jag vill tillägga att det var Vivian som inspirerade till detta inlägg!

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/02/sista-minuten-resa-till-egypten-med.html?showComment=1297259359948#c583777812868705621

Anonym sa...

Ser fram emot kommande Presidentval i USA. Med all sakerhet kommer Obama att vinna valet. Anledeningen ar att ingen i oppositionen onskar ta over makten just nu, nar det ar revolution i flera arablander,utgangen oviss! Muslimska brodraskapet, som i det tysta stods av Obama. Iran och Nord -Koreas arbete att bygga egna karnvapen etc. Afghanistan ett annat problem ingen vill ta over just nu i ett omojligt krig, vare sig det ar nodvandigt eller ej. Ekonomin som ar bankrutt, dar Kina (en kommuniststat) kontrollerar USA`s ekonomi idag.Ett Ryssland som kontrollerar rymdflyget, nu nar USA maste anlita Ryssland for att skicka Amerikanska astrounater upp i Rymden! Vad USA behover ar en ny Ronald Reagan,och ta ledningen igen!

Unknown sa...

Antgligen är den västliga mediemonopolet liksom Världsdiktaturen den EoruAmerikanska militärmakten i sin värsta århundrades kris som kommmer att förändra den politiska balansen till fördel för de kulturfolk som under decennier av förtryck och förnedring degrderats till liggplats.
folkets Frihetskamp har bara börjat.

Asgarv sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Asgarv, om du syftade på föregående kommentarer är jag benägen att hålla med dig. Men om det var själva inlägget, så vill jag påpeka att nedsättande omdömen inte publiceras.

Grönis sa...

Står ju i artiklen, They expressed to Obama their support for democracy and the war on terror.
Jag gillar inte USA, eller de militanta islamisterna men kan du inte hålla med om att det du skriver om en muslimsk konspiration är just en konspirationsteori?

Knute sa...

Konspirationen om hur världen ska erövras är varken ny eller hemlig, den beskrivs detaljerat i Koranen och andra islamiska skrifter.

Skicka en kommentar