måndag 21 februari 2011

Självcensur

Julia Caesar: Svenska journalister sitter i en gyllene bur

"Generellt gäller att var och en som har tillgång till orden också har makt. Den makten missbrukar svenska journalister grovt. Den stora skillnaden jämfört med andra världskriget är att den censur som då framtvingades av regeringen i dag utövas fullkomligt frivilligt. Regeringspiskan har av journalisterna själva bytts ut mot en omfattande självcensur. Regering och riksdag har i dag absolut ingenting att frukta från en journalistkår som går som lydiga knähundar i maktens koppel.

Journalisterna kryper för islam

Ideologin om mångkulturens välsignelser är så internaliserad i den svenska journalistkåren att den har blivit en integrerad del av det journalistiska blodomloppet. Rädslan och den politiska anpassligheten styr vad som får sägas och inte sägas. Efter nazism och kommunism kryper journalisterna i dag för en tredje brutal och dödsbringande totalitär ideologi – islam. I samband med islamistiska terrordåd är det noterbart att orden ”muslim”, ”islam” och ”islamism” helst inte får nämnas, och absolut inte ”terrorism”.

Det är uppenbart att flertalet journalister inte har skaffat sig ens rudimentära kunskaper om islam. Okunnigheten är genant. När 42 tjetjenska islamister tog 850 personer som gisslan och dödade 170 i Moskvateatern den 23 oktober 2002 kallades de i media genomgående tjetjenska ”rebeller” och ”separatister” Och det låter ju revolutionsromantiskt. Allmänheten fick inte veta att det rörde sig om ett islamistiskt terrordåd."

- - -
Förklaringen till förljugenheten stavas politisk korrekthet, ett begrepp som uppfanns i Sovjetunionen för att tysta dissidenter. Sverige har ingen genomtänkt invandringspolitik, allt går vind för våg...

Alla vill flytta till Blomstermåla

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du har så rätt så. Och jag som är uppvuxen i ett fd öststat darrar, för att mina upplevda erfarenheter (min far också fängslad av kommunister, familjen förföljd)stödjer min rädsla vad som ska hända med Sverige. Landet islamiseras med maktelitens goda minne och även om svenska folket har något vaknat, i majoritet är de okunniga, bryr sig inte och lämnade sitt liv och framtid till den "goda staten". Och staten med sina hajdukar skiter fullständigt i hela befolkningen.

Och för mig som känner varifrån vindarna blåser känns det chockerande att egna etnisk svenska politiker har lämnat landet till sitt öde.

Med dagens utveckling i mellanöster och inbördeskrig i början i Libyen, kommer detta sprida sig från land till land där islamister får god stöd. Och detta redan finns i Sverige. Waberi, Kaplan och likasinnade sitter inte i riksdag med kärlek till svenska folket. Nej de har med list kommit dit för att arbeta för muslimer. Redan nu visar alla deras motioner vad de har för planer, alla motioner handlar om invandring och igen invandring. Ingenting om landets väl i allmänhet. Och Reinfeldt gick med på detta. Farför? Tvingad av Bildeberggruppen? som tack för bidrag till valkampanjen från oljeland/länder som Saudarabien-Moské efter Moské byggs med deras pengar? avskaffande av outbildad arbetskraft som kan få lägre löner än tidigare utbildad svensk arbetskraft på begäran av svensk näringsliv som Reinfeldt har så goda kontakter med-år 2006 var bjuden till Bilderberggruppen till Ottawa av själva Jakob Wallenberg? stora mängder av invandrare som potentiella valröster? Listan kan göras lång.

Igår mailade jag till SvD till Pea Nilson efter artikel 2Skolbränder fördubblade på tio år" och protesterade mot envis påstående från Sten Andersson(fd polis som redan tidigare bevakade högerextremister) att även nu bakom skolbränder ligger dessa grupper för att skapa oro i landet.
Fast det fanns många andra polisdistrikt som inte höll med honom och det uttrycktes att det finns "ett ljummet intresse" för detta, gick "faran från höger" som ett rött tråd genom hela artikeln.

Jag påtalade varför:"Ingen vågar att forska i detta varför det inte finns forskning, ingen vågar att skriva för att man inte får kritisera mångkultur i Sverige. Ni journalister sviker oss svenska folket, det gör politiker också. Alla är ni rädda för att bli anmälda till högre chefer. För att få lönepåökning och avancera på arbetet krävs att ni är politisktkorrekta."

Clarion Hotell i Stockholm (se PI) erbjuder nu tom ett bönerum för muslimer, tom en egen bönematta finns där. Allt för att muslimer ska trivas. Så jag ringde dit igår och klagade att jag som kristen känner mig diskriminerad Idag ska jag maila till hotellledningen.
Vi måste mobilisera oss, även om det ibland känns hopplöst och rädsla för ett islamisk stat tar över.

Anonym sa...

Tack för en bra artikel!

Knute sa...

Det är Julia Caesar som ska ha äran! Hon lär vara en etablerad journalist som använder pseudonym när självcensuren blir för svår.

Skicka en kommentar