lördag 19 februari 2011

Sanningssägare är illa tålda...

... så sverigedemokraternas partiledare fick en spottloska i ansiktet.

Även om sossarna skulle välja en lika snygg och trevlig partiledare som Åkesson, skulle det inte ändra på det faktum att socialistiskt vanstyre har varit utmärkande för Sverige, landet med världens bästa utgångsläge efter andra världskriget.

Sedan flera årtionden har invandringen varit en börda för samhällsekonomin. Men inte ser sociologer, socionomer, sossepolitiker osv. någon koppling till sämre välfärd och planer på höjd pensionsålder, nej de skyller på borgarna... läs vidare:

"Alla(h) vill flytta till Blomstermåla"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sven F

Det är alltid lättare att skjuta budbäraren... S har ett hopplöst utgångsläge trots moderaternas uppenbara brister... Dvs deras extrema nyliberalism som inte löser några problem...

Vare sig bostadsbristen, utanförskapet eller massarbetslösheten kan M lösa...

2006 hade Sverige färre arbetslösa, färre i utanförskap och lägre arbetslöshet.

Knute sa...

Sven F, det kommer att visa sig att det inte går att bevara välfärdsstaten i ett land med fri invandring. Det är inte nyliberalismen utan den fria invandringen som urholkar välfärden. Nyliberalism betyder att staten inte hindrar företagsamheten vilket resulterar i välstånd för landet. Det är skillnad på välfärd och välstånd, välfärden tär på resurserna.

Men om man varken vill ha nyliberalism eller massinvandring så finns det ett parti som erbjuder den goda karamell: Sverigedemokraterna.

Anonym sa...

De moderater som sitter i regering och riksdag idag är uppfödda med mantrat "Det bästa sättet att knäcka den svenska välfärden är att öka invandringen".

Det mantrat har dom troget mumlat i alla år. Nu har dom lyckats. Den svenska välfärden är knäckt. Ett falnande minne är den, för oss som snart går ur tiden.

De unga idag vet inget om hur det var på 50-60-talet då folkhemmet blommade. De är istället de nya slavarbetarna som får åka till andra länder för att tjäna ihop till mat för dagen.

De är de unga förlorarna som facken bygger vallgravar emot istället för att hjälpa..

Anders

KuntaKennet sa...

De senaste årens gradvisa nedmontering av våra trygghetssystem har tyvärr den borgliga fyrklövern stått för. I min värld är en stark stat en stat som finns när svaga i samhället behöver stöttning. Enligt borgarnas koncept är en stark stat en affärsmässigt driven stat som "när" sig på individerna och som ser statens makt som ett självändamål. För mig ska staten värna om folk och vara den sista utposten när man p.g.a. sjukdom eller arbetslöshet behöver hjälp. Idag råder den starkes rätt, "tänk på dig själv, skit i andra" ett arv från 80-talets juppi mentalitet då politiker som Borg och Reinfelt skolades.

Vi måste tillbaka till ett land, ett system där staten är ett serviceorgan i medborgarnas tjänst. Jag är övertygad om att det enda parti som kan hitta fram till de nödvändiga och bitvis radikala åtgärderna som krävs är SverigeDemokratern..

Skicka en kommentar