lördag 5 februari 2011

Islam är fullständigt främmande

För tjugo år sedan, när den muslimska invandringen var ny, hölls informationsmöten där svenskar skulle få möjlighet att möta muslimer. Syftet var givetvis att motarbeta ”fördomar”. Vid ett sådant tillfälle reste sig en intellektuell muslim och höll ett kort tal:

”Ni svenskar måste förstå att vi inte uppfattar er kultur som särskilt högstående. Vi uppfattar er kultur som primitiv och barbarisk. Vi kommer inte att överge islam. Vi vill inte bli 'svenskar'. Muslimer anser att svensk kultur är principlös, promiskuös och depraverad. Vi har ingen som helst lust att anpassa oss efter era så kallade 'värden'.

Jag säger er uppriktigt: Ni måste förstå vad som står på spel! Om ni vill behålla er kultur i fred så har ni möjlighet nu [dvs 1992] att sätta stopp för ytterligare invandring av muslimer. Men ni måste säga ifrån nu! Ni skall inte inbilla er att vi kommer att vilja omvända oss till 'svensk' kultur. Om tio-tjugo år är vi så många att ni inte längre kan stå emot oss. Ni skall inte inbilla er att vi kommer att respektera er kultur.”

Läs mer på bloggen Jordfly

2 kommentarer:

gäster sa...

From this pan-European cooperation, a REAL European Union will emerge one day!

Stor demonstration mot moskéer och islam i Luton, England igår.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/02/esw-day-for-history-books.html?showComment=1296940035489#c2146934221009444461

Hjalbert sa...

I videnskabelige kredse har det længe været diskuteret om den lave IQ i de arabiske lande – (gennemsnit 83 iflg. Lynn, Vanhanen et al.) – skyldes islam eller om de er muslimer p.g.a. samme IQ. Altså hønen og ægget om igen. Hvem der end har ret, så stå det fast at der engang har eksisteret intelligent liv på de kanter – selv i Saudi-Barbarien.

http://hodja.wordpress.com/2011/02/06/google-fornaermer-muslimerne/

Skicka en kommentar