onsdag 22 februari 2012

Tredje könet trendigt i porrindustrin

Medicinens och kirurgins landvinningar har öppnat en ny arbetsmarknad för personer som lyckas med bedriften att vara utrustade både med gigantiska bröst och välväxta penisar, det som kallas shemale porn.

Flickor irriterar sig säkert över att deras pojkvänner tittar på detta. Men kanske pojkvännen inte är homo- eller bisexuell alls. Kanske han bara har en extremt stark sexualdrift och en pervers önskan om intensiv visuell stimulans.

Men det är inte alltid överskridandet av "han/hon-dikotomin" slutar lyckligt. För några decennier sedan uppträdde i USA en fanatisk genusextremist som ville bevisa att könet inte är medfött utan något inlärt. Han övertalade ett föräldrapar att göra könsbyte på sin son. Det slutade med att föremålet för experimentet i vuxen ålder begick självmord.

Steve skriver: "Kirurger försöker ibland göra om en karl till ett fruntimmer. ”Han” blir en ”hon” i folkbokföringen. Och då tycker man kanske att hon inte ska få barn som karl längre. Man steriliserar manspersonen ifråga.
- Men se det tycker även våra kristdemokrater från och med denna vecka är fel! Inte får man sterilisera ”henne”! Det vore ju onaturligt!"

Nu har kulturvänstern kommit på att dagisbarn ska använda ordet "hen". Det ska ersätta han och hon. Engelska "hen" betyder höna, och ni ska få se att svenska språket begåvats med ännu ett nedsättande ord på flickor och flickaktiga pojkar.

. . Egendomlig genusextremism