lördag 7 januari 2012

Var det kamrat Obama själv som planterade den paranoida idén i Chavez skalle?

”En rödgrön regering kommer att kräva att USA avvecklar sina kärnvapen och militärbaser utanför landets gränser”, detta entydiga besked gav de tre vänsterpartiernas ledare inför det senaste svenska riksdagsvalet. Tur att de förlorade.

Deras febriga dröm om att civilisationen ska gå under för att eventuellt återuppstå, är helt i linje med marxister och islamister som Chávez i Venuzuela och Ahmadinejad i Iran.

Vad var de höga på? Talibaniskt opium? Oljepengar? USA är garanten för fred och frihet på jordklotet. Hur skulle till exempel handeln på världshaven kunna fungera utan USA:s militära övervakning?

Men tala om att sätta bocken till trädgårdsmästare! President Obama försöker klargöra för världen att "vi inte är inblandade i ett krig mot terror" och att attentat är "av människan orsakade katastrofer."

Inte konstigt då att vänsterpartierna bara följer sin mästare i Washington när de anser att USA skapar kaos och elände i världen och vill ha en ny moralisk världsordning där Iran står i centrum.

Obama gillar inte det land han är president över och för att bli återvald försöker han framälska skuldkänslor och självhat hos amerikanerna. Kanske han viskade i örat på Venezuelas president Chávez att det vore smart att beskylla USA för att ha gjort flera vänsterledare i Latinamerika sjuka i cancer.

Hugo Chávez oanständigt dåliga planekonomi har lett till att en av världens energirikaste nationer har ständiga elavbrott, för att inte tala om grotesk brist på baslivsmedel. Nu vill han importera olja från Iran!

Förneka, förvirra, föra bakom ljuset...