måndag 16 januari 2012

Effektiv islamisk propaganda

Är det gammalt latent judehat i väst som bidrar till beredvilligheten att skapa en palestinsk stat i form av en raket-ramp riktad mot Israel?

En tvåstatslösning är en dålig idé eftersom islamisterna inte vill ha fred med Israel. Det är egendomligt att så många i väst inte fattar det. Irans Ahmadinejad gör ingen hemlighet av att det i den islamiska apokalyptiska visionen ingår förintelse av det judiska folket.
Någonting måste vara fruktansvärt galet med president Obama som är mer oroad över att judar bygger hus i Israel än att muslimer bygger en atombomb. Hur skulle det se ut om Israel opponerade sig mot att amerikaner bygger nya hus i Washington DC?

Den lilla staten Israel är inte bara en viktig källa för västerländsk teknisk överlägsenhet och ekonomiskt ledarskap - det är också den mest sårbara källan bland all västerländsk makt och intelligens. Med eller utan bomb är Iran däremot ett dödligt hot.

Obamas nyaste rådgivare: en dömd arabisk terrorist. Palestinska myndighetens president Abbas, det vill i praktiken säga Obama, har utnämnt general Mahmoud Damara, dömd som terrorist och frigiven vid Gilad-utväxlingen, som rådgivare för USAs kontor i Ramallah.

Under dennes ledning har arabiska terrorister utfört 25 terrorattacker mot civila, med minst 8 döda som följd. Han dömdes till 15 år i fängelse, men satt bara 4 år.

Med sådana "rådgivare" är det inte konstigt att Obama numera helt öppet samarbetar med Muslimska brödraskapet och andra islamister i Mellanöstern.

Läs vidare: En av de största politiska lögnerna