måndag 7 november 2011

Salafisterne i København er undervurderede

Tak til alle jer gæv nordmænd som advarer os mod vore bundnaive og/eller uhæderlige politikere, som lader fremmede magter overtage København bid for bid med deres støtte.

Salafisterne i København er undervurderede. Sådan lyder advarslen fra Lars Aslan Rasmussen, der er socialdemokraternes socialordfører på rådhuset.

Står tit på gaden

Jyllands-Posten fortalte i går om, hvordan salafister vil indføre sharia-zoner og bekæmpe demokratiet. Københavns Kommune har indtil videre identificeret ni salafister, der går på gaden og missionerer i Tingbjerg. I resten af København skønnes salafistgrupperne at have en kerne på cirka 50 personer samt nogle hundrede støtter, der går til studiekredse i miljøet.

- For fire-fem år siden så man ikke salafisterne, nu står de tit på gaderne, siger borgerrepræsentant Lars Aslan Rasmussen.

Skal tages alvorligt

Og integrationsrådgiver Mohammed Rafiq er enig:

- Prøv at se på Hizb ut-Tahrir, som jeg advarede om for ti år siden. Dengang skulle vi have taget dem mere alvorligt. I dag er de vokset og kan samle flere tusinde mennesker. Det samme vil ske med salafistgrupperne, hvis de får lov, siger han.

- - -
Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt til ekstremister: Rejs fra Danmark

Til salafisterne og andre grupper, som har en samfundsnedbrydende karakter, er budskabet fra den nye regering lige så klart:

- I ødelægger det for de mange unge, der ønsker at blive en del af det danske samfund.

- Og husk, at hvis man ønsker sharia-zoner i Danmark,så var det måske lettere og bedre for alle parter, hvis man tog til et af de lande, som er indrettet som en stor sharia-zone.

Thorning-Schmidt sagde dog i næste åndedrag, at den muslimske indvandring vil stige:

Hun kaldte folketingsvalget den 15. september for et "sporskifte" både for de udlændinge, som kommer til Danmark, og dem som lever her.