fredag 26 november 2010

Varför har Obama använt 2 miljoner dollar för att dölja sina papper?

USA:s högsta domstol överväger rättegång om huruvida Hussein Obama någonsin var valbar som president. Bland annat ska han en gång i tiden ansökt om ett stipendium för utländska studenter.

Det har hänt förut

11 kommentarer:

Knute sa...

Mama Sarah 'prayed for ... Barack to convert to Islam'
Kenyan grandmother, 88, on pilgrimage to Mecca with president's Muslim uncle

http://www.nation.co.ke/News/Grandmother%20wants%20Obama%20to%20join%20Islam%20/-/1056/1060398/-/p4d1koz/-/

Magnus Johansson sa...

Jag tror inte Högsta domstolen kommer till skott den här gången heller; den har på ett närmast kriminellt sätt undvikit frågan i mer än två år. Det amerikanska rättsväsendet är till stora delar genomkorrupt och ett dåligt skämt. Alla som satt sig in frågan om Obamas valbarhet vet att han inte är en naturligt infödd medborgare och därför inte laglig enligt grundlagens artikel 2, avdelning 1.

Till den här bloggen kom jag genom att den fanns upptagen på DN.se i anslutning till en artikel om Obama. Den senaste tiden har jag så till den grad bombarderat DN.se med kommentarer om att Obama faktiskt är olaglig, att man nu tagit bort möjligheten att kommentera artiklar om Obama. Det är ju lite av ett erkännande för min del; men något jag förvånas över är att jag varit så pass ensam om att utsätta DN för sanningen i detta spörsmål. Det finns många även här i Sverige som vet om att Obama är olaglig men de bryr sig i regel inte om att påtala det. Det är egentligen det allra värsta i den här skandalen. Korruptionen tillåts härja fritt. Folk bryr sig inte.

Daniel sa...

Sannerligen en ren fröjd att läsa att Birtherismens cancer nått hela vägen till lilla Sverige. Klart han inte är amerikansk medborgare, han är ju en utomjording i människodräkt för det har Glenn Beck sagt!
Med såna här bloggar kan jag avbeställa min prenumeration av En Ding Ding Värld...
Trevlig helg alla foliehattar!

Knute sa...

Det finns skäl att hysa fruktan för den "förändring" som Obama ständigt talar om. Dörren står öppen för ett fullständigt krossande av personlig frihet och fri marknadsekonomi.

Knute sa...

Obama visar vem som är boss

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/11/obama-visar-vem-som-ar-boss.html

Magnus Johansson sa...

Daniel: "Klart han inte är amerikansk medborgare [...]"

Han som inte tvekar att kalla andra för foliehattar verkar inte ens känna till varför Obama är olaglig som USA:s president. Det är till att sätta sig själv i en knipa, vill jag lova.

Knute sa...

Tack för ditt svar Magnus!

Birtherism och utomjording och allt det där låter som vänstervriden stand-up-komik utan substans.

Magnus Johansson sa...

Väl bekomme, Knute. Kan jag räkna med hjälp från dig att göra tillvaron jobbig för lögnare som Daniel och journalister på Dagens Nyheter och andra? I dagsläget är det egentligen bara Stig Olsson (www.cyberliv.se) och jag som verkar för sanningen i fråga om Obama, så vi skulle behöva lite hjälp. Noteras bör att det inte är någon kampanj som handlar om att föra fram någon politisk agenda utan endast ett arbete för sanningen.

Högsta domstolen avslog som väntat prövning av fallet Kerchner och andra mot Obama, USA:s kongress och andra. Den bevisade återigen hur genomrutten den är. En liten kuriositet är att jag skrev en gång om just hur rutten Högsta domstolen är på den blogg advokaten i ovan nämnt fall, Mario Apuzzo, driver. Han modererade då bort den delen av min kommentar, antagligen för att han -- trots att det var min kommentar -- som part i fallet inte ville stöta sig med Högsta domstolen. Så här i efterhand kan även han konstatera att det inte hade påverkat hans fall om min kommentar hade publicerats i sin helhet.

Om inte Daniel snart kommer med först en ursäkt och sedan ett bra svar, som inte bara visar att han vet vad Obamas olaglighet handlar om utan även visar att Obama verkligen är laglig, blir det istället han som får gå omkring med en huvudbonad -- en dumstrut.

Stig Olsson sa...

Det är kul och intressant att läsa det ytterligare "strutsar" eller, kanske obildade och fega svenskar är en mer korrekt beskrivning, skriver när de förnekar en faktiskt sanning, vara en är att Obama faktiskt blåst ca 2 miljoner dollar på att förvägra det amerikanska folket den självklara rätten att se på hans papper som ska vara lika offentliga som de människor han påstår sig företräda!
Men det kanske blir för svårt för "Knute" & Co att ta in och acceptera som det faktum det är.

Sedan är det riktigt dålig stil att håna och förlöjliga när argumenten tryter. En seriös debatt skulle ge så mycket mer för alla parter!

Knute sa...

Hej Stig, jag håller ju med dig i sakfrågan, så vad menar du egentligen!?

Magnus Johansson sa...

Knute, jag tror Stig bara av misstag blandade ihop namn; han menade nog "Daniel & Co" fast han skrev "Knute & Co". Stig far runt på en stor mängd hemsidor och kommenterar, förutom det han skriver på sin egen blogg och i diverse andra författaruppdrag. Får se om han återkommer här och förklarar.

Skicka en kommentar