tisdag 16 november 2010

Global allians mot islam

Hädelselagar används för att förfölja kristna:

OIC, the Organization of the Islamic Conference, försöker för sjätte året i rad att få infört ett förbud mot islamofobi samtidigt som muslimska länder förföljer andra religioner.

Det är farligt och oroväckande att en FN-resolution ger legitimitet till de nationella hädelselagar som används för att förfölja kristna och judar och andra grupper.

AntiJihad Norge skriver om en allians mot islam, The Global Freedom Initiative:

Dette er jo i og for seg vel og bra alt sammen, men det spørs om man ikke tar munnen litt vel full når man kaller dette initiativet for ”globalt”. Ser man på de organisasjoner som er med har de nemlig nesten alle det til felles at de hører hjemme i vestlige land. De kommer med andre ord fra den del av verden som allerede har tapt kampen mot islam, som allerede har kapitulert og som islam vil regjere uinnskrenket innen noen tiår uansett. Ingen grupper eller organisasjoner fra det hinduistiske India har så langt sluttet til dette initiativet. Om det er fordi de ikke er blitt invitert eller fordi de har avslått å delta vites ikke, men en global allianse mot islam er ikke global uten at hinduer er med. Det skulle være nok av grupper å velge mellom, eksempelvis Soldiers of Hindutva eller Saffron Tigers. Det er også bemerkelsesverdig at SIOE Russland heller ikke nevnes som en av de avdelinger av SIOE som er med, og kun én jødisk gruppe figurerer på listen

läs mer: Europa muslimskt inom 20 år

2 kommentarer:

Anonym sa...

*Apropå morgondagen*

http://tinyurl.com/sanningen-ej-poppis

(bilden kan manipuleras och roteras i ovankanten!)

gäster sa...

Judehatet ökar överallt där islam invandrar

http://universalgeni.wordpress.com/2010/11/23/stigende-antisemitisme-i-usa/

Skicka en kommentar