onsdag 24 november 2010

Nyansera mera!

Sverigedemokraterna ville tillsammans med de borgerliga partierna föra in antisemitism som diskrimineringsgrund i Malmö stads nya handlingsplan mot diskriminering. Men det röstades ner av den rödgröna majoriteten S, V och MP.

Judehatet ökar överallt där islam invandrar. Det enda parti som på allvar står upp mot detta är SD. Om det finns något parti som på allvar gjort upp med den bruna sörjan av judefientliga konspirationsteorier så är det SD. Därför har Arne Ruth fel när han i en artikel i GP skriver att partiet "har sitt ursprung i en brun sörja som blev följden av att det svenska etablissemanget inte gjorde upp med judefientlighet efter kriget."

Läs mer: Reepalus tunnelseende väcker debatt

4 kommentarer:

Knute sa...

Antisemitiskt överfall i Norrköping - pro-israelisk bloggare misshandlad av två män med arabisk brytning

http://jihadimalmo.blogspot.com/2010/11/antisemitiskt-overfall-i-norrkoping-pro.html

gäster sa...

Geert Wilders:

"Jag tror att konflikten mellan Israel och palestinierna inte är territoriell. Den som påstår något annat har ingen aning om vad han talar om. Om du gav upp Västbanken och Östra Jerusalem och lät palestinierna ta över, så skulle det inte få slut på konflikten. Det kommer att ta sin tid - en månad, ett år, tio år - men de kommer att kräva resten av ert land, eftersom det är en ideologisk konflikt. Lösningen kan därför inte vara territoriell, den måste vara ideologisk.

Palestinierna anser - och detta är islams natur - att Israel är deras, och genom kampen med Israel slåss de mot det icke-muslimska Väst. Kampen mot Israel är kampen mot oss. Vi är Israel. Anledningen till holländska föräldrars goda nattsömn utan bekymmer för sina barn är att föräldrar i Israel går igenom sömnlösa nätter, eftersom deras barn är i armén. Det betyder inte att Israel inte kan kritiseras, men jag skäms inte för att slåss för Israel."

http://missionxp.webblogg.se/2010/november/israel-kampar-vart-krig-geert-wilders-inte.html

gäster sa...

Nazisterna kom till makten genom kontroll av "gatan". Den råa våldet genom SA var grundläggande i projektionen av nazisterna som en aktiv aktör som skulle förvandla Tyskland. Likaså utnyttjade också nazisterna historien om att den ärorika förflutna urgermanska guldåldern som skulle komma igen, med ordning och rikedom för det tyska folket.

Därför blir frågan: Vilka är det som begår omotiverade överfall på andra? Vilka är det som "patrullerar" i de invandrartäta kvarteren? Vilka är det får öronen fulla om den stora forna islamiska guldåldern?

http://www.uriasposten.net/archives/20365#comment-1022402

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Mohammedanerna anser att hela världen tillhör allah eftersom dom anser att denna fantasifigur är alltets skapare. Läste en mohammedan som skrev att det är inte eurpéerna som har skapat Europa utan det är allah. Därför tillhör våra länder inte oss utan mohammedanerna. Det går inte att resonera med sådant folk.

Skicka en kommentar