lördag 13 november 2010

Siv Jensen

Snaphanen skriver:

Siv Jensen är på Canada Tour och intervjuas av National Post. Sverigedemokraterna intervjuades i SvD om ökat samarbete med Dansk Folkeparti. Norska Fremskrittspartiet har alltid distanserat sig lite till DF och SD, osäkert varför. Bland svenska liberalister, och dem är det naturligtvis i avsaknad av konservativa många av, är FRP mer rumsrena. Är det för att de är så stora och Norge är så rikt?

Siv Jensen ser ut som nästa statsminister i Norge, hon har en examen i ekonomi från den norska Handelshøyskolen och att döma av hennes uttalanden är hennes kunskap om islam ytterst ytlig.

Det tog en annan liberalist, Geert Wilders, större delen av ett decennium, men det var nog väl värt det. Jag tvivlar inte på att en av de största utmaningarna för den kommande generationen inte bara blir att hålla islam stången med demokratiska medel, inte minst för att undvika problem med en ny-fascistisk våldsam "backlash" mot den. En majoritet kan välja vem som helst de tror att situationen kräver. Har någon politiker insett faran, har de inte sagt det högt. Ingen tycks ha förbisett det scenariot grundligare än svenska politiker - och svenska i anden, exempelvis de danska Radikale. Därför bör Siv Jensen studera islam i tid.

- - -
Inte är väl Siv Jensen helt okunnig om islams hemskheter? Läs också: Islamiseringen pågår för fullt i Norge!

3 kommentarer:

Anonym sa...

SD, er et nasjonalistisk parti og inspirert av nasjonalkonservatisme og sosialdemokrati, den eneste mulige sammenlikninger til SD er innvandringspolitikken,ellers står både Høyre, KrF, Venstre, til og med deler av AP nærmere FrP en SD.

SD er nasjonal-sosialistisk.Nasjonalsosialismen fremmer strengere statlig styring og oppbygging av et klasseløst samfunn.
Liberalisme (som representerer den høyre fløyen i politikken) og nasjonalisme vil alltid stå i et motsetningsforhold til hverandre da nasjonalisme legger en begrensing på fri flyt av varer, kapital, og mennesker, noe som for en liberalist er en positiv ting.

Knute sa...

För att nyansera: alla svenska riksdagspartier utom Sverigedemokraterna är extremt icke-nationalistiska. SD representerar en normal och hälsosam patriotism. Och jämfört med det borgerliga regeringspartierna är SD inte speciellt socialistiskt, hela Sverige är ju impregnerat med socialdemokrati.

Knute sa...

FrP er faktisk ikke det beste vi har, det er det verste. Ved litt innvandringskritisk retorikk ved passende anledninger klarer de å innbille svært mange at de står for en annen politikk på dette området enn de øvrige etablerte partiene. Det er selvsagt blank løgn fra ende til annen, men ved sin blotte eksistens hindrer denne banden av løgnere og bløffmakere at et genuint islamkritisk parti kan bli stablet på bena i Norge. I så måte er FrP det islamofascistiske herrefolkets viktigste og mest trofaste allierte.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2010/11/fortsatt-fremgang-for.html

Skicka en kommentar