lördag 2 augusti 2008

Det går inte att gulla både med gay-rörelsen och islam samtidigt


Göran Skytte skriver i Svenska Dagbladet att det går bra att säga "Jag hatar kristendomen för den är så dum" men inte ”Jag hatar gay-kulturen för den är så äcklig”. Men han glömde (eller vågade inte) ta islam som exempel. Islam är en ännu större maktfaktor i svensk "ideologiproduktion" än gay-kulturen. Bra uttryck det där, ideologiproduktion. Jag skulle vilja översätta det med politisk korrekthet, hjärntvätt osv.

Kristna angriper inte homosexuella med Bibeln i hand, ändå blir de angripna av den kristendomshatande och islamofila vänstern, och till och med dragna inför domstol. Till skillnad från Bibeln legitimerar islams skrifter att homosexuella skall angripas och dödas. Och muslimerna följer upp detta i praksis, inte bara i Iran där homosexuella döms till döden, men alltså också i Sverige.

Läs mer >>

Tillåter islam en imam att vara öppet homosexuell? Läs kommentarerna nedan.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Som man frågar får man svar. Det finns naturligtvis även homosexuella muslimer, tom imamer: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1511099.svd och som med kristendomen är allt en tolkningsfråga där extremister gör sig tolkningsföreträde. Mao kan man inte uttala sig som du gör över en hel religion...

Knute sa...

Den där imamen du nämner är före detta imam. Hur han lyckas behålla liv och hälsa är en gåta. Sharialagstiftningen tillåter inte homosexualitet.

Knute sa...

J.N. Nu har jag läst artikeln en gång till. "Imamen" är från Sydafrika, det förklarar saken. Där finns bara 2 procent muslimer, alltså tämligen riskfritt att vara öppet homosexuell muslim.

Anonym sa...

Åke Green vågade dom sig på, för han är kristen, och försvarslös. Men muslimer som fördömer homosexualitet törs ingen röra, för då smäller det.

Jag hatar Alexander Bard, för han är en bortskämd överklassnolla som jämt ska göra sig märkvärdig i alla tänkbara sammanhang.

Anonym sa...

Mycket tyckande. Hur är det med kunnande? Jag har samlat en mängd medicinska rön här:

http://luzgannon.blogspot.com/
.

Skicka en kommentar