lördag 26 januari 2008

Raketer från GazaTrycket mot Israel ökar. Efter att gazanerna sprängde sig genom muren till Egypten har Hamas sänt några av sine elitenheter till norra Sinai där de naturligtvis kommer att bygga upp ett "frigjort" område som de fyller upp med långtgående raketer med siktet inställt på Israel.

Hamas har också meddelat att nästa stora projekt blir att mobilisera en halv miljon man som ska trycka sig genom Erez Crossing för att erövra Ashkelon - som är Israels oljeterminal. Många är beredda att offra sina liv, säger en talesman.

Arabiya-tv meddelar att Hizbollah i Libanon förbereder ett nytt krig mot Israel.

Iran fortsätter ihärdigt att göra en atombomb.

jpost , doc.no , sds , svd , svd , hd , hd , dagen , svd , hd

Itt text bloggeren
skriver: Abou Haroun är chef för Abou Rich-milisen, som sänder raketerna mot Israel. Han är 30 år och far till 3 barn. Le Monde presenterade i går hans förklaring av kriget:

"Israel kommer aldrig att kunna vinna över oss, därför att vi i motsats till dem inte är rädda för att dö. Ja till och med slår vi vad om, vem som kommer att dö först. Det är inte israelerna som bestämmer när jag skall dö. Det är redan bestämt! Det är ödet! Det är vår rätt. Det är vår kraft! Det är därför, vi kommer att vinna".

HISTORIEN UPPREPAR SIG

Enligt Ibn Khaldun, en muslimsk mentalitetshistoriker på 1300-talet, använde islam redan från starten religionen som kåranda och militärmoral med resultat att de muslimska härarna blev oövervinnerliga även mot en manstarkare fiende, och att det muslimska imperiet, också kallad umma'n eller kalifatet, blev en realitet. "Kårandan förstärks av en religiös doktrin som riktar in alla på samma mål, får dem att förakta döden och gör dem omöjliga att besegra", skrev han år 1377.

Lägg märke till att det som Abou Haroun säger år 2008, är identiskt med det Ibn Khaldun skrev år 1377 om målet för islam år 622. Deras dödslängtan och dödsförakt ger förklaringen till att mujahedinerna kunde vinna över USSR i 1989 och kommer att besegra NATO i dag - bägge gångerna i Afghanistan. För övrigt läste Saddam Hussein Ibn Khaldun i fängelset innan han blev avrättad.

Abou Haroun handlar alltså efter det schema som islam uppenbart hjärntvättar sina utövare med.

Läs också Taqija - Islams lagliga lögn >>

2 kommentarer:

Anonym sa...

Arab terroristerna har beskjutit Israel med Kassam raketer i flera år och tog israeliska gisslan. Under de förhållandena Israel var tvungen att avstänga gränsen mot Gaza. Glömm inte att Israel har tillbakadragit sina trupper och bosättare från Gaza remsan i 2005 och Gaza befolkningen fick en möjlighet att utväckla det egna samhället. Israel försörjde Gaza med mat, medicin, energy och alla andra nödvändigheter. Israel fick terror in gängeld. Klaga inte på Israel, klaga på Hamas terroristerna som inte vill ha fred!

Anonym sa...

Leaders for the Palestinisans refused a two-state solution 1917,1937, 1948 och 2000.
Prime Minister Ehud Barak shocked the world 2000 by offering the Palestinians virtually everything they had been demanding, including a state with its capital in Jerusalem, control over the Temple Mount, return of approximately 95% of the West Bank
and all of the Gaza Strip, and a $30 billion compensation package for the 1948 refugees. Prince Badar of Saud Arabia, who was serving as an intermediary urged Arafat to take this deal. Arafat walked away without even making a counterproposal. Instead he started the second intefada. Prince Bandar: a crime against the palestinians-in fact, against the whole region. President Clinton also placed the entire blame on Arafat as did most of those who had participated.
Sharons visit to the Temple Mount was only an excuse.
Alan Dershowitz The Case for Israel

Skicka en kommentar