måndag 28 januari 2008

Barnprostituerad: Palme var min kund

Svenskarna har uppenbarligen ännu inte insett vilken demoralisering 1968 års vänstervåg orsakade befolkningen. De kan inte i sin vildaste fantasi föreställa sig att deras upp-propaganderade och avgudade statsminister Olof Palme i sin maktfullkomlighet kunde glömma varje form av allmän moral.

Socialdemokraternas stora idol och ikon Olof Palme är nu en av huvudpersonerna i en svensk prostitutionsskandal, 21 år efter mordet på honom.

"Ja, Palme var min kund. Två gånger, om jag minns rätt," sa Eva Bengtsson, som den gången var 14 år, på ett möte med pressen.

Sannerligen en modig kvinna som vågar kräva upprättelse med det samlade korrumperade politiskt korrekta etablissemanget emot sig.

"Det tycks som om man trampade på två värnlösa unga flickors rätt för att skydda personer i den egna högre klassen," skrev Jan Myrdal i SvD.
Myrdal vill som vanligt få det till att handla om klasskamp. Verkligen? Flera av dessa bordellkunder tillhörde det parti som anser sig företräda arbetarklassen.

Socialdemokraterna är inte så fläckfria som de vill verka som. Mer om deras historiska bråte HÄR.

1 kommentarer:

Björn Wadström sa...

Jag har skrivit ganska mycket sedan Eva orkade berätta. Det finns många perspektiv på den här historien. Vem som utnyttjade vem är ganska ointressant menar jag. Det som är viktigt är att ett fåtal människor i det här landet lyckades sätta hela rättsystemet ur spel. Samtidigt som ett fåtal människor lyckades skrämma DN och Aftonbladet från att skriva. Observera att dessa tidningar fortfarande är rädda. Nu begär de då 14-åriga barnen skadestånd av staten och de skall de självklart ha. Men alla vi andra behöver veta hur det gick till när demokratin sattes ur spel. När vi talar om andra länder brukar vi kalla dom för diktaturer. Så är det väl inte i Sverige eller hur. Här råder lag och ordning och yttrandefrihet. Detta fåtal som lyckades mörklägga Sverige behöver nu lyftas upp i strålkastarskenet. Media som svek sitt uppdrag behöver också analyseras. Det här får aldrig mer hända.

Skicka en kommentar