torsdag 30 december 2010

Varför störde PET och SÄPO några fromma muslimer som ville avlägga visit hos vännerna i JP/Politikens Hus?

Hodjanernes Blog:

"Naturligtvis ville ingen from muslim ens drömma om att röra ett hår på huvudet på någon som vistades i det hus, som mer än någon talar islams sak*.

Den medförda kulsprutepistolen och två magasin med ammunition därtill var bara för självförsvar mot Pia-anhängare och andra islamofober. Skäms den som tänker illa om detta!"

*Som ursäkt för publiceringen av karikatyrerna hade den danska tidningen Politiken bett om ursäkt till Muhammeds 199.468 rättmätiga ättlingar...

4 kommentarer:

Anonym sa...

VARFÖR SITTER inte terroristen Munir Awad inom lås och bom. Han är svärson till Helena Benaouda - ordförande i Sveriges muslimska råd. Denna finska -född i Finland och som konverterat till islam.

I dag häktades tre av de misstänkta terroristerna som greps misstänkta för att förbereda ett blodigt terrorattentat i Köpenhamn.
Svenskarna Munir Awad, 29, Omar Abdalla Aboelazm, 30 och tunisiern Mounir Dhahri, 44.
Munir Awad har två gånger tidigare gripits misstänkt som terrorist - 2007 i Somalia och 2009 tillsammans med Guantanamosvensken Mehdi Ghezali i Pakistan. Munir och hans fru och son var med. Alltså Helena Benaoudas dotter och dotterson. Hur skall hon förklara detta denna gång? Och varför är vi svenskar så flata och undfallande. Jag skäms numera för mitt land och våra handfallna politiker som inte ser längre än till sin EGEN bekvämlighet.

Elisabeth

Rickard sa...

Jag skrev också ett inlägg om dagens "svenska" terrorister... http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/svenska-terrorister-inte-speciellt.html

Knute sa...

På tal om terroristen som sprängde sönder sina inälvor på Drottninggatan:

"Inom shintoismen kan man rädda äran genom att sprätts upp magen, sin egen vill säga – inte andras, det kallas harakiri. Kunde man konvertera världens 1.5 miljarder muslimer till shintoism och övertygat dem om att det kan rädda äran skulle mycket vara vunnet."

http://antijihadnorge.blogspot.com/2010/12/terrorjulen-2010.html

Knute sa...

Ræk Allah en lillefinger og han tager 200.000 kroner

Don Corleone har ikke levet forgæves: Gellerup Kirke betaler årligt 200.000 kr. i beskyttelsespenge.

http://hodja.wordpress.com/2010/12/28/raek-allah-en-lillefinger-og-han-tager-200-000-kroner/

Skicka en kommentar