lördag 11 december 2010

Ett misslyckat terrordåd i julhandelns Stockholm

Sveriges första självmordsbombare bringade en julhälsning till det svenska folket från våra politiskt korrekta makthavare, de som gjort vårt land till en tillflyktsort för terrorister...

läs vidare >>

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja i Svergie är ALLA Svenskar inkl terrorbomabre! Så välkommen till det NYA Svregie

Helt Sjukt! Hade man utestänkt vissa klinterier av invandrare hade detta aldrig kunnat bli en vardag, man det här är bara början tror jag!

Sven

Anonym sa...

Jag tycker inte det var på något sätt misslyckad gärning. Han lyckades riktigt bra: Han är död!

rima sa...

Hej!
De grundläggande övergrepp som Sveige utövat mot andra icke Svenskar är så djupa och förnedrande som tyvär kommer att tvingar fram många avyttringar-
Systemet har tappat kontakten med verkligheten, Fysisk avrättning är avskaffad men förnedra människor till psykiska vrak uppdaterats med stor fin och skiklighet.
Det är frågan om systemet har styrka att utan men och kosmetiska ingrepp ,gå till läggen och rättar till övergreppen, överhuvudtaget om det är möjlig.
Välbetald okunniga kosulter matar systemets ruttna inre organ med felaktiga råd, och staten med social våld håller arbetande individer utanför, Som svensk och utlänning borde alla utan fördomar med hjärtat och intellektet inse bristerna och ansträngasig för förbättringar.
Rotskotten av socialfasismen i form av den ruttna socialdemokratiska traditionerna grävt så djupa sår i folksjälen, herraar och damer i blodröda kostym o klänningar agerar som i ett helt annan planet än det jordnära ,kalla norden.
Liberalism och marknaden bryr sig mest om tillväxten och miss o föbruk av stimulentia,spirit, spel,och frågor som -isolering, mobbnig, utanförskap, våld, och de kvalitativa livsfrågor är inte perioterad.
En tilfällig köpråd med någon form av uppiggande inslag,: film, musik, mat ,sex, sprit,....skall tifredställa medborgarna och tal om något annat betraktas som förräderi.
Vart är vi på väg med vår för förenklad virtuella värld av verkligheten, kan vi se varandra som människor eller enkom som verktyg för tillfälliga njutningar.
Varje människa borde i den vacker lång kungliga landet se över sitt hus och frågar sig : hur kunde de kastrera oss så lätt att vi inte reagerar på något annat än en pålägg på lönen? Finns det inga andra inslag i livet mer än sex o spel som vi borde mobiliserar oss för? Vad är skillnaden mellan växt-djur och människoliv?

Knute sa...

Rima Rdas, jag hoppas att din utläggning över vår själlösa tillvaro inte syftar till någon slags förståelse för terrordådet.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Rima rdas hoppas bara att vi dumma kuffar skall upptäcka hur fin islam egentligen är och konvertera för då kommer vi äntligen finna meningen med livet. Det är hur jag tolkar detta långa och förvirrade inlägg.

gäster sa...

En ung man satte livet till på en isig gata i huvudstaden. Hade hans explosiva engagemang för hans kultur, och i viss mån mångkulturen, kunnat tas till vara på ett bättre sätt?

Sannolikt ja.

Sen lever vi ju faktiskt i ett öppet samhälle där alla har rätten att göra sina egna val. I ett mångkulturellt samhälle får vi även acceptera att demonstrationer av glädje, eller kanske missnöje i detta fall - ja, det tar sig olika uttryck.

http://batikhaxanberit.blogspot.com/2010/12/mona-sahlin-nu-behovs-du.html

Skicka en kommentar