fredag 31 december 2010

Förlägen tystnad

Några ord som stämmer in på Sverige också: "I Danmark bytte man ut den röda etiketten på regeringen mot en blå, och godtrogna - men mycket blåögda - individer talade entusiastiskt om ett 'systemskifte'. De har sedan blivit så märkligt tysta, och det med goda skäl."

Skälet till de odugliga politikernas förlägna tystnad är den ständigt ökande importen av våldsbenägna islamister. Något systemskifte i det avseendet har vi inte sett.

Som Storbritanniens David Cameron borde Sveriges statsminister Reinfeldt hänga bjällran på katten, och i klara ordalag vända sig till de muslimer som vet om eller misstänker saker de borde ha berättat för polisen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

http://migileaks.wordpress.com/category/migrationsdomar/

Läs ovan hur lätt det är att få PUT - alltså PERMANENT UPPEHÅLLSTILLSTÅND och bli försörjda resten av livet av oss skattebetalare. VARFÖR inte ge dem TUT alltså TILLFÄLLIGT UPPEHÅLLSTILLSTÅND??????

Då kan de återvända till sina hemländer vid lämpligt tillfälle. De hatar ju oss svenskar så varför skall de stanna i SVENSKARNAS LAND??????
ELISABETH

Anonym sa...

För varje terrorattentat, eller planerat attentat så slår vi ut en moske. Då kan vi röka ut dem
An eye for an eye

Knute sa...

"Slå ut"? Kanske grisen kan klara det:

Spaniolerne i Sevilla har fundet en måde at forhindre at der bliver bygget en ny moské i deres by. De begravede en gris på stedet og fik det omtalt i lokalpressen.Islamiske regler forbyder, at der bygges moské på en af grise tilsølet grund. Muslimerne må opgive projektet.

http://spydet.blogspot.com/2011/01/grisen-klarede-det.html

Skicka en kommentar