lördag 18 december 2010

Vänsterns ideologifabrik försöker bortförklara terrordådet...

Tidningarnas nyhetsjournalistik går ut på att motverka att offentligheten blir negativ till eller rädd för muslimer. Men hur ska man kunna undvika det, i dessa tider? Är det inte händelserna som gör folk rädda?

Censuren och bortförklaringarna är förgäves. För vad säger imamen egentligen? Svensk politiker infiltrerar Stockholms moské... mer här >>

2 kommentarer:

Knute sa...

En PK-skribent vid namn Kate Østergaard frågar:

Hvad er der galt med et samfund, hvor borgere føler trang til enten at smadre det eller rejse væk?

Min muslimske bekendte har høj uddannelse, godt job, kone og børn. Han er dybt religiøs og engageret i sin tro… Nu flytter han, fordi han er bekymret for sine børns fremtid. Han tør ikke sende dem ud i et samfund, hvor de skal vokse op og konstant mindes om, at de som muslimer er uønskede og nærmest andenrangsborgere.

Mindst lige så tankevækkende som et mislykket selvmordsangreb i Sverige, synes jeg, personligt det er, at ressourcestærke personer, der er født i landet, føler samfundets udstødelse i så høj grad, at de flytter. Hvad er der galt med et samfund, hvor borgere føler trang til enten at smadre det eller rejse væk?

William Jansen svarar:

Forskellen på udvandring og terrorisme er som forskellen på skilsmisse og hustru-drab. En skilsmisse kan bunde i en gensidig erkendelse af at parterne er vokset fra hinanden. En skilsmisse er ikke pr. definition en tragedie. Et hustru-drab er pr. definiton en tragedie. Det er muslim-bashing af episke dimensioner, når Østergaard sidestiller muslimsk udvandring og islamisk terrorisme.

Hvis jeg var Kate Østergaards muslimske ven, ville jeg meget snart være Kate Østergaards muslimske eks-ven.

http://bohemianrhapsody.dk/2010/12/22/kate-%C3%B8stergaard-selvmordsangreb-hvorfor/

Knute sa...

Hamas says Israel has two options: leave or die

http://www.jihadwatch.org/2010/12/hamas-says-israel-has-two-options-leave-or-die.html

Skicka en kommentar