onsdag 1 december 2010

Mario Vargas Llosa: Slöjan är inte bara en slöja

Den muslimska slöjan i de offentliga skolorna är ett brohuvud inom demokratierna med vilket motståndare till det sekulära samhället försöker flytta fram sina juridiska och moraliska positioner och förhindra religionsfrihet och mänskliga rättigheter, och även jämlikhet mellan man och kvinna...

läs vidare >>

2 kommentarer:

Anonym sa...

Svart skrämmande spöke ska ej ge mardrömmar åt mina barn. Heltäckande har dom ej hemma med sina egna barn som vet iaf vad som finns under täcket.Men på en dagis tex syftet är bara det att vänja/indoktrinera våra barn - med allt som slöja-ideologin innebär.Med tanken på deras bakåtsrävande från det sekulära och med facit från deras länder som är långt bakom våra så vill jag nycket bestämmt förbjuda alla deras försök att flytta fram sina positioner. Är det bara en trasa/textil då är den som klamrar sig så kraftig till den sjuk i huvet. Eller så är den mer en bara trasa då ljuger man.

Knute sa...

"Anställda hos diskrimineringsombudsmannen, DO, får inga julklappar. De får en vinterpresent. Inte heller ordnar myndigheten någon julfest. De håller decemberfest.
En rolig anekdot eller talande för hela verksamheten? Det lutar onekligen åt det senare.
För fruktar man att en julklapp på en svensk arbetsplats kan uppfattas som diskriminerande blir liksom inget diskrimineringsärende för litet."

http://varjager.wordpress.com/2010/12/03/diskriminering-hur-lange-tanker-regeringen-blunda-for-en-myndighet-i-fritt-fall/

Skicka en kommentar