söndag 21 februari 2010

Imam bakom mordhotet mot Pia Kjaersgaard

Fem somaliska islamister skulle mörda Pia för halv miljon. En av dem är IMAM (!) i en källarmoské på Nörrebro.

Från Jihad i Malmö:

De fem somaliska islamister som greps av danska säkerhetspolisen leds av en 37-årig imam från Köpenhamn. Imamen har en källarmoské i de s k Nordvestkvarteren. Han är sedan tidigare välkänd av säkerhetspolisen.

Imamen har kopplingar till terrorgruppen Hisbul Islam, som är allierad till Al Shabaab.
Polisen har tidigare granskat honom i samband med rekryteringen av burkabombaren Abdurrahman Hajji och yxmannen Muhideen Jelle, som försökte mörda Kurt
Westergaard.

Somalier i Danmark har sedan tidigare klagat över att imamen indoktrinerar somaliska ungdomar och försöker rekrytera dem till terrorism.

- - -
Svenska media har ignorerat denna nyhet, med undantag för Sydsvenskan, som dock på svenskt manér utlämnade orden somalier, imam och islam.

Tidningarna håller också tyst med att Skandinaviens största moské, den stora moskén på Rosengård i Malmö har fått nya ägare. Den libyska organisationen World Islamic Call Society har tagit över fastigheten, det vill säga Libyens ledare Muammar Kadaffi/Gadaffi.

"Det er dog utroligt, at en fremmed magt så at sige kan besætte Sverige og få sat stop for ytringsfriheden." Spydpigen



En moské i Esslingen, Schweiz

1 kommentarer:

Knute sa...

"Hvorfor er der somali-negre i Danmark? Hvordan kan Danmark nogensinde være første, sikre tilflugtsland i forhold til Somalia, som konventionerne (!!!) kræver? Hvorfor går man ikke i gang med en massiv repatriering af disse khat-gumlende mordere, som vil overfalde og myrde kunstnere og folkevalgte politikere og insisterer på at operere deres døtre i skridtet med sløve, usterile barbérknive?"

http://annalyttiger.wordpress.com/2010/02/18/somali-negre-i-hopla/

Skicka en kommentar