fredag 26 februari 2010

Avhopparservice

För en tid sedan läste jag en krönika i Aftonbladet om Sverigedemokraterna och vargjakt. Det verkligt obehagliga var att skribenten påstod att SD jämför muslimer med vargar. Det skulle ingen förnuftig SD:are göra. Konstigt att han inte tog upp inaveln bland vargar också. Ett riktigt bottennapp, tänkte han aldrig på att nazisterna jämförde människor med djur?

Skribenten Ezpeleta är uppvuxen i Sverige men har flyttat till Argentina, varifrån han skriver föraktfullt om "svennar". Han nedvärderar sin egen västerländska, kristna kultur. Eller har han konverterat till islam? Det verkar nästan så, för nu har han i en ny krönika försökt utföra ett karaktärsmord på integrationsministern Nyamko Sabuni, som han anklagar för att jaga islamistiska spöken. Han gillar inte att hon av Säpo har beställt en kartläggning av den våldsbejakande radikala islamismen. Inga argument varför Säpo inte skulle göra det, bara nedsättande omdömen om Sabuni.

"Sabuni vill införa en avhopparservice för muslimska extremister som inte längre vill tejpa sprängmedel på magen," skriver Ezpeleta. Varför inte en avhopparservice för sådana som han själv, som målat in sig i ett hörn där till slut bara total verklighetsförnekelse återstår.

Det finns hur mycket som helst om islams och islamisters farlighet, ta bara detta att det numera är farligt att vara jude i den muslimska invandrarstaden Malmö... läs mer >>

0 kommentarer:

Skicka en kommentar