torsdag 28 april 2016

Sveriges Televisions politiskt korrekta barnmisshandel

I SVT:s underhållningsprogram ”Smartare än en femteklassare” frågade Lasse Kronér femteklassaren Hugo vad denne hade gjort om han fick vara statsminister. Då Hugo inte hade några egna politiska idéer bollade han tillbaka frågan till Kronér.

Det första Kronér sa att han skulle ”ta tag i” som statsminister var ”integrationen”. Sedan fyllde han på med andra populistiska utspel som att höja lönen för alla sjuksköterskor samt införa gratis parkering överallt. Alla utgifter skulle täckas genom att höja skatten för höginkomsttagare och höginkomsttagarna skulle även straffas med mångkultur genom att Kronér skulle smälla upp asylboenden i alla rika kommuner.

Utspelet möttes av applåder från femteklassarna och publiken och Hugo höll med om att gratis parkering och asylsökare i rika kommuner lät som bra politik.

SVT är statlig public service-media som alla svenskar som äger en TV är tvingade att finansiera och ska vara en politiskt oberoende kanal.

Lasse Kronér till PK-attack i SVT, Smartare än en femteklassare Säsong 6 – Avsnitt 6

-  -  -  -  -
Hämtat från Nordfront. Just detta inlägg är vettigt, och förtjänar att uppmärksammas eftersom ingen annan verkar ha uppmärksammat Kronérs övertramp. Nordfront är annars en blogg som är öppet nazistisk och har judar på hjärnan. Dessa judehatare verkar inte fatta att de i själva verket jobbar för islamiseringen. Sionism är ett skällsord för dem fast det inte betyder något annat än att judarna har rätt till en egen stat. Faller Israel faller Europa.