tisdag 26 april 2016

Bolibomparegering infiltrerad av illasinnade islamister

Sveriges muslimpartistiske skolminister Gustav Frigolit: "Jag förstår inte varför det skulle vara kränkande för en kvinna om en man vägrar att hälsa genom att ta i hand."

Senare ursäktade han uttalandet. Han är hal som en ål och kommer säkert hålla sig kvar vid makten. En bedragare som varken vill eller kan sköta sitt jobb. Han borde få göra sällskap med den sparkade bostadsministern.

Lars Nicander, chef för Försvarshögskolans Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier, säger att Miljöpartiet har blivit infiltrerat av islamister:

"Det är uppenbart att de försöker komma in och få förtroendeuppdrag. Jag ser en likhet med hur Sovjetkommunismen agerade under det kalla kriget, när man försökte att infiltrera olika demokratiska partier. Samma metod kan man se idag, när människor som står nära det Muslimska Brödraskapet får fotfäste i Miljöpartiet."

Illavarslande är att även Socialdemokraterna är infiltrerade, bland annat genom statsministerns fru. Ulla Löfven är anställd som ombudsman i Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, en organisation närstående det Muslimska Brödraskapet.Miljöpartiets kris drabbar även socialdemokraterna