lördag 26 april 2008

Det ofattbara – yrkeskriminella med förtidspension

Läkaren Thomas Jackson skriver:

"Uppskattningsvis minst 10 000 - 15 000 yrkeskriminella har lurat sig till förtidspensioner som ger dem 11 000 kronor i månaden resten av livet. Detta trots att de är helt friska. En sanning som systematiskt slås ned, slås ned, slås ned av det socialfascistiska gudlösa mediaetablissemanget. Tyck som vi! Annars slår vi ned, vi slår ned, vi slår ned dig!

Den ekonomiska ersättningen som ger de yrkeskriminella en ekonomisk bas att planera och utföra de mest vidriga brott i Sverige och utlandet. Detta är Sverige unikt om. Jag kommer att beskriva hur det går till, det har aldrig beskrivits för allmänheten tidigare. Förtidspension är väldigt lukrativt för yrkeskriminella. Efter många år som yrkeskriminell/förtidspensionär, aktiv inom trafficking, narkotikasmuggling etc så har de yrkeskriminella t.o.m. fått pensionspoäng på sina förtidspensionsår som värdeökat deras pension, som utfaller vid 65 års ålder, betydligt jämfört t.ex. med fattigpensionärer. Detta bekostas alltså bl.a. av hederliga fattigpensionärer som inte gjort en fluga förnär under sin levnadstid. Yrkeskriminella får alltså betydligt högre pension än skötsamma fattigpensionärer.

Är det fler än jag som förstår att det svenska samhällsbygget ruttnar inifrån? För att inte tänka på de tiotusentals oskyldiga brottsoffren pga. att svenska staten via socialförsäkringen underlättar och stöder kriminell verksamhet. Tanken svindlar. Var finns kärleken? Solidariteten med sin nästa? Sökandet efter sanningen? Den försvann väl samtidigt som socialismen på allvar gödslades inom socialdemokratin och prästkåren i svenska kyrkan byttes ut mot själar med förkärlek för buddism och mångkultur. Parallellt tilltog förnekandet av inte bara världshistoriens utan jämförelse mest inflytelserika utan också mest kärleksfulla idé- och tankeströmning som den kristna tron. Som socialdemokratin på 50-talet rev ner Stockholms Gamla Klara stadsdel har de också våldtagit den svenska folksjälen."
ND.SE

Thomas Jackson


Kommentar av Överayatollah: "Bara att det var Nationaldemokraternas tidning som publicerar artikelserien kommer att räcka som argument för Expo och andra PK-megafoner i regimens tjänst. Detta enkla faktum är skäl nog att skita i sakfrågorna, eftersom man enligt Expo kommer att göra “gemensam sak” med Nationaldemokraterna om man någonsin tar upp dem eller uttalar sitt stöd för Jackson!

Det är också ett sätt för PK-medier att dela upp folk som de “goda” och de “onda”; låt inte kritiska röster komma till tals och de kommer att söka sig till “nazistiska” tidningar, och sådana vill man ju inte göra gemensam sak med. Följaktligen tigs de kritiska rösterna ihjäl och asylsnylteriet kan fortsätta, helt okritiserat. Den som inte anser det har härmed nazistiska åsikter, fullt likställbara med utrotelse av 6 miljoner judar!!
Ursäkta tonläget, men jag är så förbannad så jag KOKAR!"

Kommentar av Snaphanen: "Jackson har selvfølgelig fået “kærligheden” at føle: Kontroversiell psykiatriker och högerextremister gör gemensam sak mot mångkultur og man kan mene om Nationaldemokraterna hvad man vil - og jeg er ikke begejstret - men som tidligere sagt, heller tæller hvad der skrives, ikke hvor eller af hvem."
Snaphanen

Jackson intervjuad i Dala-Demokraten: Är du emot invandrare?
- Absolut inte. Jag är en djupt bekännande kristen. Jag tror på öppna gränser, låt alla få stanna som respekterar våra regler i Sverige.
”Jag för krig mot Uppdrag granskning”

0 kommentarer:

Skicka en kommentar