torsdag 24 april 2008

Utan Israel faller EuropaOm Europa tillåter att Israel går under kommer det att trigga igång en sådan segervittring bland islamisterna att det blir omöjligt för oss att behålla vår frihet och demokrati. Varken judar, kristna eller ateister kommer att gå säkra.

Många i Väst stöder Hamas och Hizbollah och andra islamistiska terrororganisationer som har Israels utplåning på sitt program. I Sverige är det främst de tre socialistiska partierna som är anfrätta av hat mot Israel. Borgerliga politiker utrycker sig inte lika hätskt, men till exempel utrikesministern och statsministern visar en undfallande attityd mot islamisterna. Mönstret går igen bland pamparna i EU som under påverkan av muslimer och vänsterflygeln vrider politiken i en antiamerikansk och anti-israelisk riktning.

Fjordman: Why Europeans Should Support Israel
EKP: Islamisk armé
EKP: Anti-vita pogromer

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow... Det är till att vara verklighetsfrånvarande märker jag...

Knute sa...

"Wow" borde motivera sitt påstående.

From Sweden with Grief sa...

Knute, du har stöd av vår svenska polis.
De säger att Israel är det land i Mellanöstern som står ut i jämförelse med de andra länderna där, vad gäller kvinnors rättigheter med många andra oerhört viktiga byggstenar för att gott och demokratiskt samhälle. Detta yttrat på ett svenskt universitet.
Jag såg senast igår ett tv-program om muslimers skuldbeläggande av israeliska barn i blandade skolor. Barnen grät för att de fick skuldkänslor över att vara judar!
De vuxna muslimerna grät för att de ansåg att de inte fick tala fritt om sin egen uppfattning om Israel.

Anonym sa...

Syriens och Nordkoreas samarbete på en kärnvapenanläggning sopas under mattan.

Skicka en kommentar