tisdag 21 december 2010

Vi svenskar måste få lite djävlar inamma i oss

En kommentar av Thore:

"Den politiskt korrekta tesen, att Sverige måste ha stor invandring för att "rädda framtida pensioner", "vård och omsorg" och inte minst "Sveriges välfärd" är ingenting annat än politiskt trams, lögn och vansinne!!!

Jag upptäckte detta trams för länge sedan. Det är några stycken politiker som inte har alla brickorna i huvudet som kommit på denna fullständigt idiotiska ide, med den påföljd att vi i stället fått hit en massa islamer som inte jobbar speciellt mycket.
Just nu översvämmas alla länder av dessa islamska mördare. Dom infiltrerar sig överallt, skickar sina vuxna barn i förväg för att bereda väg. Redan nu är det 2,5 miljoner med utländskt påbrå. På Sveriges TV så intervjuar man bara utländska barn eller vuxna när man skall fråga om något. Hela etablissemanget är ett enda stort bedrägeri mot det gamla Sverige.
Detta kommer att ta en ända med förskräckelse.

I vårat hus har vi en utlänning som hela tiden kalla mig för idiot. Hur länge skall jag tåla det?
Och i deras Koran står det bara att de skall döda oss. Va fan läs den djävla bokfan och begrunda själv. Det är den största dynga man kan läsa. Det var därför som Salman Rushdi skrev om Satansverserna.
Vi har ett hot som överskuggar allt annat i Sverige och i andra länder i EU.
I Italien trakaseras Italienska ungdomar i skolorna av dessa djävulska islamer.
Vad fan är vi på väg?
Vi svenskar måste få lite djävlar inamma i oss som vi hade förr i tiden och inte vara riktiga mesar. Gör vi inte det blir hela Sverige ett Islamskt land innan år 2050.

Riv ur alla dessa sidor i Koranen som säger att de skall döda oss och hälla kokande vatten och hugga huvudet av oss och stena oss och så vidare, så blir Koranen bara ett litet häfte till sist. Och skriv högt och tydligt vad banditen Muhammed gjorde för att få makt med terror och rent vansinne, så att alla förstår vilken vansinnes idiot Muhammed var. Och sedan till på köpet kalla sig för Gud. Han var inte mera Gud än Nordkoreas idiotiska president eller Hitler eller Stalin. Det är samma skit allt detta. De har skapat sin ideologi med sin fruktansvärda fantasi om ett herravälde av oanade mått, och genom sin karisma och maktfullkomlighet skapat ett riktigt svin-samhälle.
Någon märkbar intelligens finns inte i deras skallar, utan det är bara mord och ödeläggelse."

3 kommentarer:

gäster sa...

Det finns fakta som stödjer Thores påståenden:

32% av brittiska muslimska studenter tycker det är rätt att döda för islam, 40% vill ha sharialagar

http://www.examiner.com/american-politics-in-vancouver/32-of-british-muslim-students-support-killing-for-islam-40-want-sharia-law

Knute sa...

Islam har ingen ”Gyllene regel”. I stället sägs i Koranen 48:29: ”Var hård mot de otrogna men barmhärtig mot dina muslimska bröder”.

http://www.sn.se/asikter/inlaggutifran/1.902781

Hjalfred sa...

Malmö har under året tagit emot fler ensamkommande flyktingbarn än Storbritannien.

http://www.sydsvenskan.se/opinion/aktuellafragor/article1334695/Ta-ansvar-for-flyktingbarnen.html

Skicka en kommentar