lördag 18 december 2010

Bättre än sitt rykte - S(D)

Att sossarna inte vann valet, kristdemokraterna gick tillbaka och sverigedemokraterna blev vågmästare osv. handlar om att de gamla riksdagspartierna inte vill minska invandringen. Ett tydligt "vi vill öka invandringen" utan några omskrivningar vore hederligare mot väljarna än att på tvivelaktiga grunder beskylla SD för "rasism" och "främlingsfientlighet".

Sverigedemokraterna har en välgörande skepsis inför den förhärskande ideologin att kulturförändringar generellt sett inte bara är oundvikliga, utan också alltid av godo...

läs vidare>>

1 kommentarer:

A. Einstein sa...

Eskilstuna-Kuriren slog upp stort en av muslimer anordnad protest mot våldet som gick ut på att tvätta bort stämpeln att muslimer skulle vara våldsbenägna. Dagen efter tillåter man inga kritiska, rättvisande kommentarer och framförallt ingen skrivning om det begreppet ”Al-taqiyya” i islam som beskriver hur man som muslim inför de otrogna (dvs alla oss andra)
både får och ska ljuga och vilseleda om det är till gagn för islam eller personen själv, vilket då av oss normala "otrogna" rimligen måste ge frågan: När kan vi lita på en muslim?

Vad muslimer genom historien visat det är att de ALLTID varit mycket våldsbenägna.

Skicka en kommentar