onsdag 8 december 2010

Kyrka, jul, islamisering och antisemitism

Tur att vi i Sverige säger "Jul" och inte "Christmas", annars hade väl den politiskt korrekta multikulturella kyrkan infört ordet "Vinterhögtid" eller något dylikt.

Från document.no:

"Den norska kyrkan och flera andra norska organisationer går in för en 'lösning' på konflikten i Mellanöstern som i praktiken kommer att avveckla Israel som en stat med en judisk majoritet. De stöder kravet på att de araber som flydde Israel under kriget 1948, och alla deras fem miljoner ättlingar skall ha rätt att komma tillbaka.

Med brinnande antisemitism bland araber och de flesta människor i alla muslimska länder är det lätt att föreställa sig vilket öde judarna i Israel skulle få om de skulle bli en minoritet. Det var för att skydda sig mot nya massmord, ny förföljelse i århundraden, som judarna grundade sin egen stat. Mycket tyder på att krafter i den norska kyrkan har glömt detta."

Bild: Palestinskt läger i Libanon. Varje arabland har lagar som diskriminerar palestinier. Nå, det är apartheid!

Människor som bojkottar varor från Israel borde betänka att det innebär att nazismens "Kauft nicht bei Juden" – “köp inte av judar” – är tillbaka. Den moderna antisemiten visar respekt för judar som varit döda i 70 år, men känner motvilja mot levande judar som vidtar försiktighetsåtgärder för att skydda sig...

läs mer: Den moderne antisemiten

21 kommentarer:

George sa...

Jag bojkottar Israel och deras varor på alla möjliga sätt, för att de har återinfört nazismen, och de gör nu vad nazisterna gjorde, minus gaskammare. De gör att man skäms för mänskligheten. Så är det.

George

Knute sa...

Tvärtom George. För att uttrycka sig lika svepande som du gör:

Det moderna Israel har utvecklat en demokrati av högsta västerländska standard och blivit en stabil ö av frihet och humanism åt alla oavsett etniskt ursprung, kön och religion, mitt i en orolig ocean av despotism, intolerans och barbari.

http://www.fidim.org/
http://www.israeler.com/

Knute sa...

Boykot, marginalisering og anden diskrimination er isolerende og fører til radikalisering. Så derfor NEJ til boykot at den civile araber eller civile israler. Tværtimod, fører øger samarbejde til bedre gensidig forståelse og opblødning af konflikter, der ØGES, når der boykottes. Der findes flere mindre boykot-initiativer mod Israel, men hvad fører det til? Formentlig isolation, og i så fald, gør Israel i højere grad, hvad de selv synes. Men den senere skovbrand viste, hvor mange lande, der hjælp Israel med slukning af skovbranden, som Grækkenland, Tyrkiet, Jordan, Egypten og mange andre lande. Israel øger tilsyneladende deres samarbejde med andre lande.

http://semit.wordpress.com/2010/12/09/venner-af-palaestinenserne-i-frankrig-boykotter-palaestinensiske-arbejdere-fra-gaza/

Knute sa...

Det finns faktiskt direkt förbindelse mellan islamiska ungdomsorganisationer och Hitler-Jugend:

Al-Futuwa was the name of a Hitler-Jugend style pan Arab fascist nationalistic youth movement that existed in Iraq in the 1930s and 1940s.

http://hodja.wordpress.com/2010/12/09/nazislam-3/

Knute sa...

Muslimer angriper kristna i Holland

http://www.pipelinenews.org/index.cfm?page=vermaat1207101.htm

Knute sa...

Muslimska elever i Storbritannien lär sig att skära handen av tjuvar

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/11/muslimska-elever-lara-sig-att-skara.html

Knute sa...

SVT undermåligt om Ship to Gaza

http://blogg.svansbo.se/2010/12/09/svt-undermaligt-om-ship-to-gaza/

Knute sa...

Den israeliska armén är, militärt sett, motsatsen till nazismen på en skala av vad som är mänskligt möjligt.

As with Arab honor-killings of daughters, it doesn’t matter whether Israel has actually done the things she’s accused of. (In Jordan, for example, the family kills the daughter suspected of having been in an illicit affair, then the autopsy determines whether she was a virgin. If yes, it stops there; if no, they go after the suspected male lover.) Just the fact that she has such a bad reputation is sufficient to make her worthy of elimination.

Anything to save face.

http://www.theaugeanstables.com/2010/11/13/self-degrading-jews/

Knute sa...

Israel Treats Palestinian Cancer Patient, Father Goes on Terror Rampage

http://muqata.blogspot.com/2010/07/israel-treats-palestinian-cancer.html

Anonym sa...

George: Typiskt vänsterfolk att kritisera demokratierna. Israel är den ENDA demokratin i MENA-länderna. Dom gör visserligen en del dumheter, men det gör deras grannar också. Men å andra sidan har ju alltid religioner rätt att kriga/mörda/våldta/bomba/terrorisera.

http://www.thereligionofpeace.com/

/UllaBella

Anonym sa...

som man bäddar får man ligga!

Maria sa...

Jag kan inte säga annat än att jag håller med ditt blogginlägg till 100%. Den som anser annat har blivit sorgligt missledd av svensk media och bör läsa på lite..

Anonym sa...

En liten smuts i M.Ö.
Staten Israel ska bort från M.Ö.
USA kommer att bli som Sovjet, Europa kommer vara ensam mot Ryssland.
Då kommer Israel hamna i våra famn, då ska vi se hur kaxig den där staten är utan USA's hjälp.
Den tiden kommer att komma.

Knute sa...

Ett antal kommentarer som ovanstående har inte publicerats. Bruna och röda och gröna judehatare finns det gott om i Sverige som inte blev vaccinerat mot nazismen genom tysk ockupation under andra världskriget.

Knute sa...

Holdningen i Israel-boykot partier er underlig. Der er nogle mennesker, der ingen problemer har med at købe varer fra Kina, som er et brutalt diktatur, der undertrykker befolkningen i det besatte lande som Tibet og Øst Turkistan, men de vil boykotte produkter fra lille Israel, fordi landet i en forsvarskrig mod de angribende styrker fra Egypten og Jordan tog kontrol over de små områder der idag hedder gaza og vestbredden …

http://www.frie-ytringer.com/2010/12/11/palestina-komiteen-baler-med-sitt/

Knute sa...

Finsk ärkebiskop försvarar kristna julfester

Den evangelisk-lutherska kyrkans ärkebiskop Kari Mäkinen försvarar i ett TV-framträdande på lördagen skolornas kristna julfester.

Mäkinen sa att barn som kommer från andra religiösa, eller icke-religiösa, bakgrunder också har rätt till sina traditioner i skolan. Dock anser han att stryka den kristna julfesten från skolornas program inte är en bra idé.

Vidare anser ärkebiskopen att julen har en kristen dimension och tvivlar på att nedtonandet av religionen skulle bidra till att skapa en dialog eller respekt mellan olika grupper.

– Kunskapen om och möjligheten att leva enligt den egna traditionen ger individen en möjlighet att respektera också det som andra håller för heligt.

https://politisktinkorrekt.info/2010/12/11/finsk-arkebiskop-forsvarar-kristna-julfester/

Knute sa...

"
Biskopar, Prästjävlar och alla andra ja Fan vet vad som företräder Svenska Kyrkan går med all säkerhet runt och och har mer eller mindre en släng av mindervärdighetskomplex NU när FOLKET inte längre står med MÖSSAN i HAND och BUGAR och BOCKAR djupt när det kommer en Prästajävel eller en annan sk andlig person. VI är INTE längre RÄDDA för ÖVERHETEN. Men det var INTE bara Kyrkans Män VI var mer eller mindre RÄDDA för det var för ALLA som hade en HÖG POSITION i
samhället. Dit hörde Läkare, Poliser, Lärare, Bönder, Företagare mfl. Så jag förstår att Prästerna dreglar på sig när de ser vilken HÖG STATUS som IMAMERNA har inom ISLAM. De drömmer att svunna tider skall uppstå och de skall få tillbaka den STÄLLNING som de tidigare hade det är därför som man är såå JÄVLA POSITIVA till att bygga ihop Kyrkor och Moskeer.
Hans Nilsson Pursvensk."

http://varstundisverige.blogspot.com/2010/12/svenska-kyrkan-och-den-kristna-tron.html?showComment=1292873520126#c5395994655619408768

Knute sa...

The revelation that Wikileaks’ contactpersons in Sweden and Russia are the notorious antisemite Israel Shamir and his son Johannes Wahlström, is an indication that antisemitism now has entered the bloodstream of the establishment.

http://www.document.no/2010/12/antisemitism-has-entered-the-bloodstream/

Anonym sa...

"Israel har utvecklat en demokrati av högsta västerländska standard och blivit en stabil ö av frihet och humanism åt alla oavsett etniskt ursprung" borde kanske kompletteras med "under förutsättning att man ursprungligen inte är från det område som nu upptas av israel"?

/ka

Knute sa...

Man får ibland höra lögner om att araber skulle vara diskriminerade i Israel och att landet skulle bedriva någon slags apartheid. Helt fel, Israels befolkning består till 20 procent av israeliska araber och de har naturligtvis representanter i Knesset, parlamentet.

Varje år tillåter dessutom Israel i runda tal 20 000 palestinier att invandra – återföreningsfall, dissidenter, homosexuella, journalister och andra som lever under ständigt hot i det spirande Palestina.

Anonym sa...

Go Israel! :)

Skicka en kommentar