måndag 20 december 2010

Skinkans uråldriga traditioner hotas...

Multikultingar gillar inte kultingar. I Spanien polisanmälde muslimer en lärare för att ha talat om skinka i klassen.

En geografilärare talade om olika klimat, och nämnde byn Tevelez, känd för sitt kalla torra klimat. Han sa att ett sådant klimat var bra för produktion av skinkor. Då bad en elev läraren att inte prata om skinka eftersom det kränkte honom eftersom han var muslim.

Läraren förklarade för eleven att i sin undervisning tog han ingen hänsyn till elevernas religion, men familjen valde att utan att först prata med läraren gå till polisen för att klaga.

Grishysterin är något vissa muslimer spelar på för att skapa dominans.

Läs också: Fint med fläsk i lammkött

2 kommentarer:

Ingenjören sa...

Intressant att man kan komma hit genom att klicka på en länk i SVD om hur grym grisslakten är. Men att skriva att grisslakten är en av de grymmaste slakter som finns, det får man inte skriva om, för då riskerar man att brännmärkas som Politiskt Korrekt.

Knute sa...

I skuggan av den nyligen avslöjade vanskötseln av svenska grisar, kan det låta meningslöst att mana folk att köpa svenskt kött för djurens skull.

Men man skall betänka att det trots allt är en skillnad mellan en situation där illgärningar och plågeri begås mot gällande lag, och sådana som begås utan att man bryter mot lagen.

Köp svenskt om du skall köpa kött

Skicka en kommentar