torsdag 13 januari 2011

Ge dem råg i ryggen att ta avstånd från terrorn

Integrationsministern säger att det finns risk för att självmordsbombaren i Stockholm gjort att hundratusentals muslimer i Sverige blir misstänkta.

Problemet är att islam gör alla muslimer personligen och solidariskt ansvariga for alla lögner och terrordåd som sker med deras guds välsignelse och vaga löfte om Paradiset. Således är det muslimerna själva som tvingas dra på sig en kollektiv skuld för terrordåden, bland annat på grund av hotet om dödsstraff för dem som lämnar islam.

Ex-muslimer liknar flyktingarna undan kommunismen
"Vi vill döda dem som inte vill döda dem som begår blasfemi"
Chikane mod frafaldne muslimer er udtryk for den almene ‘skepsis’ konvertitter oplever

10 kommentarer:

Anonym sa...

Att migrationsminister Erik Ullenhag ska söka dialog med de muslimska föreningarna för att motverka islamofobi, är ju sjukt.
ulmerkotten har beskrivit verkligheten briljant! Tar mig friheten att citera en del ur http://ulmerkotten.blogspot.com;
”..muslimerna och integration. Grejen är ju den att det inte alls handlar om integration. I det svenska samhället finns inte islam, och därför handlar det snarare om att skapa en parallell värld för muslimer och inte att integrera dessa i det svenska samhället. Alltså, acceptans för den muslimska religionen att finnas och existera i det svenska samhället är ämnet och inte att integreras. Man accepterar muslimska friskolor, byggandet av moskéer, muslimers matvanor, segregation, kvinnosyn, o.s.v. Man vill alltså inte integrera utan skapa ett land där alla lever i ett lyckligt samförstånd med acceptans för varandra.
Nu visar ju historien att ju fler olika befolkningsgrupper ett samhälle har, och ju fler religioner som finns, ju större är risken för konflikter.”

Jolalus sa...

På flera håll i landet samlades på måndagskvällen den 13/12 muslimer för att visa upp sitt avståndstagande mot jihadistkrigaren Taimour Abdulwahabs misslyckade massmordsdåd.
.
Av landets ca 400,000 muslimer kom 35 personer till ”demonstrationen” i Göteborg och i Stockholm samlades hela 80 stycken.

Andreas sa...

". Man vill alltså inte integrera utan skapa ett land där alla lever i ett lyckligt samförstånd med acceptans för varandra."

Förutom att muslimer aldrig tolererar kafirer.

Knute sa...

500.000 muslimer har bevars fått egna 'muslimska ministrar' i Erik Ullenhag och Birgitta Ohlsson i det som Ullenhag kallar 'det muslimska Sverige'.

http://missionxp.webblogg.se/2011/january/det-muslimska-sverige-har-egna-ministrar-v.html

Anonym sa...

Vi får dock glädja oss åt att alla sk muslimer i Sverige inte är renläriga muslimer. Många är bara kulturellt muslimer och många är ateister. Ett stort antal har också konverterat till kristendomen eller återgått till zoroastrism. Många muslimer har aldrig läst koranen och blir förvånade då man påpekar vad som står där.
Det är främst i områden där det finns många muslimer och där man kontrollerar varandra som extremismen frodas.Som fd Komvuxlärare har jag sett en del.

Revolution-Evolution sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Om du hade låtit bli att komma med personliga förolämpningar hade din kommentar blivit publicerad.

Knute sa...

Fd Komvuxläraren slog huvudet på spiken. Islams "moral" är upp- och nervänd, och uppmanar till kvinnoförtryck, mord, stöld och lögn. Som du skriver är många muslimer är okunniga om Koranens "bud". I den mån de känner till dem borde de ta avstånd från denna sataniska lära.

Marissa J sa...

Jag tror inte på ett sk samförstånd med islam, därför att i islam är politik och religon två sidor av samma mynt. I västvärlden så är politik och skillda åt för det mesta.

Johannes sa...

Det farliga är religiös extremism, inte muslimer.
@Marissa J: "I västvärlden så är politik och skilda åt för det mesta." Antar att du menar politik och religion.. Vill påstå att det är i Sverige det är så, klart och tydligt att det inte är så i USA, t. ex.

Skicka en kommentar