tisdag 25 januari 2011

Åkesson, biskopinnan, Israel och hotet från islam

Hur bygger man en gemenskap i ett samhälle med en stor muslimsk minoritet? Är det, som biskop Eva Brunne i Stockholm säger, roligt att de bygger moskéer, och att Malmö är ett spännande exempel? Är det roligt att muslimer tvingar bort judar från Malmö? Är multikultur, islamisering, otrygghet, försämrad välfärd, kvinnoförtryck, sharialagar roligt?

Förstå allvaret i hotet från islamisk extremism. Vi borde lära oss av hur Israel försöker behålla sin frihet och demokrati. Israel är kanariefågeln i gruvan som varnar för giftgaser, dör den så dör också gruvarbetarna, dvs Europa...

läs vidare: "Självmordsmördarna närmar sig..."

10 kommentarer:

Anonym sa...

Islam krigar mot västerlandet med Islams regelverk

låt oss slå tillbaka med samma mynt .
smörj in all ammo i grisfett
"sekulariserade"muslimer påstår att jihadist terroristerna inte är äkta muslimer så låt dom då inte få bli begravda med islamsk sed , begrav dom med griskadaver
tar bort det största incitamentet självmordsbombare har , dom ska ju till himmlen.
men som oren (begravd med gris) så släpps man inte in i himlen enl islam...

Anonym sa...

Låt oss först ta itu med de stora problemen med all annan terroism. Denna övriga terrorism stod för 293 dåd i Europa 2006-2009. Inte förrän vi lyckats få bort detta våld är det meningsfullt att koncentrera resurser och debatt på islamsk terrorism. Med ett (1) dåd i Europa 2006-2009 står islamsk terrorism för under 1% av antalet fall, och bör högst få 1% av resurserna och 1% av medieutrymmet.
/Julejan

Anonym sa...

Det är ok att diskutera terrorismen i mening att terrorisera vårt land. Men det finns även en form av lokal terrorism som utspekar sig dagligen i våra städer. Där rån med inslag av rå misshandel bemöts med tystnad fråm de lokala media. Att dessa rån utförs av invandrarungdomar, både pojkar och flickor, berörs och diskuteras sällan. Detta är också en form av terrorism.

Knute sa...

Islamistisk terrorism är fortfarande det största hotet. Ett exempel från december 2009: en nigeriansk medborgare ombord på ett amerikanskt flyg från Amsterdam till Detroit försökte spränga flygplanet med spränganordningar dolda på sin kropp. Han var utskickad av al-Qaida på den arabiska halvön.

I Sverige finns grupper som sysslar med terroristverksamhet utomlands, genom att delta aktivt eller genom ekonomiskt och logistiskt stöd.

Terrorism är bara ett av vapnen i kriget mot de "otrogna".

gäster sa...

År 2009 vigdes den första lesbiska biskopen i Sverige. De anglikanska och baltiska biskopar som hade bjudits in till ceremonin tackade nej till att närvara. Under hösten 2010 deltog samma biskop, Eva Brunner, i en demonstration där massorna fick skrika ut sin avsky, 2 minutes of hate, mot vad de uppfattade som ett parti som representerar ett växande hat i samhället. Varför demonstrerar en biskop mot ett politiskt parti? Hur ska det här förstås?

Det är framför allt de protestantiska länderna i Väst som desperat anstränger sig för att höja sig moraliskt genom att ta emot folkgrupper som är helt olika dem själva. Det är inte en fortsättning på äldre attityder till invandring. Det är något nytt. Ny är också ivern med vilken västliga myndigheter och media accepterar kollektiv skuld för historiska synder som Förintelsen eller kolonialismen.

Den ordentligt inskolade moderna västerlänningen har den ångerfulla syndarens attityd. Känslan av skuld gör honom emellertid inte bara till en rättrådig medborgare utan också till en lättkontrollerad undersåte.

Eva Brunner förkroppsligar den nya klassens världsbild. Som lesbisk kvinna kan hon göra anspråk på en dubbel offerroll. Att upphöja henne till biskop skänker lindring för de av skuldkänslor betungade medlemmarna av den nya klassen, eller de som delar deras föreställningar om världen. Samtidigt är de heretiker som vågade rösta på SD något mycket hotfullt. De hotar den nya klassens kontroll över samhället.

http://gudomligkomedi.motpol.nu/mot-en-sekular-teokrati/

Oskar sa...

Definitionen av terrorism är också ett problem. När separatister i Frankrike och Spanien förstör döda ting såsom elstolpar eller kiosker så räknas det som terror.

Men inte när gäng av muslimer driver runt på jakt efter icke-muslimer att råna, misshandla eller våldta. Eller när de lockar till sig räddningstjänsten för att sedan attackera dem med stenar och raketer. Eller de som tände eld på Lars Vilks gardiner i en förhoppning att bränna ner huset med honom inne i det. Varför definerades aldrig det som terrorism?

Vad är egentligen värst? Förstörelse av egendom eller hot och våld mot person?

Anonym sa...

Julejan, islamism står för de enda allvarliga terrordåden som inträffat i Europa de sista åren. London, Madrid och senast Moskva. Dessutom har en hel hög dåd avvärjts eller misslyckats. Din statistik är helt ointressant eftersom det nästan bara finns med små "ofarliga" separatistdåd i exempelvis Baskien. Enligt en mer logisk uträkning står islamismen för 100% av alla terrordåd i Europa.

Anonym sa...

TERRORSVENSKARNA...kallas de inte för numera, utan terrormisstänkta Svenskar tycker media låter lämpligare nu!
Och sen har vi en statsminister som offentligt säger att han inte är Svensk!

NÅGOT ALLVARLIGT HÅLLER PÅ ATT HÄNDA!!

Knute sa...

http://semit.wordpress.com/2011/01/28/er-marxismen-imod-den-hvide-mand/

Anonym sa...

Alla invandrare som vill stanna i vårt land skall svära trohets eden mot Sverige , de som inte vill göra detta skall nekas uppehålls tillstånd ock återbördas till sina hemländer med hela sin familj, även s.k. nya svenskar,andra generationen invandrare ; vidare , det skall, om detta anses nödvändig , ungdomar som utövar våld utplaceras till media folk som har överseende , förståelse, för terorhandlingar.

Skicka en kommentar