tisdag 6 maj 2008

Låt de kristna stanna"Kristna Irakier skickas tillbaka till ett muslimskt land, till säker tortyr och kanske till och med död. Däremot får homosexuella muslimer från Iran stanna här. Visst är det konstigt? Sverige har blivit något jag vet inte vad, men hemskt är det. Det är ju som när vi skickade tillbaka balterna till Sovjet en gång i tiden. Historiens vingslag får aldrig fäste i vårt land." Kommentar på bloggen MXp

400 kristna ska utvisas. Har migrationsminister Billström blivit muslim? Antagligen inte, med tanke på att islamister mördar personer med hans sexuella läggning. Eller är han bara feg och viker sig för aggressiva muslimer som spjärnar emot och bråkar och måste åka med specialchartrade plan. Det är lättare att utvisa saktmodiga kristna.

Kanske han fjäskar för det islamvänliga Miljöpartiet. Regeringen har tillsammans med Miljöpartiet fått igenom att invandring från Mellanöstern och Afrika ska öka. En motsägelsefull politik, om man inte ska tolka det som att vi ska byta befolkning, ut med de kristna, in med muslimerna. Utvandringen av skrämda svenskar har faktiskt ökat, det är lika många som utvandrar som under de stora utvandringsåren på 1800-talet.

Miljöpartiet har inte bara den gröna färgen gemensam med islam. Miljöpartisterna
Gahrton och Ruwaida deltog på det stora Hamas-mötet i Köpenhamn i lördags. Det största Hamas-arrangemanget i Europa med över 5.000 deltagare, en samling av islamistiska terrorister, bland andra Leila Khaled, känd för två flygkapningar av israeliska passagerarflyg 1969-70.

Man kan undra varför mötet inte nämndes med ett ord i danska eller svenska medier. Journalisterna är verkligen avskyvärda förrädare som inte gör sin plikt, att informera folket.

Sverige är uppenbarligen inte längre ett kristet land. Men den politiska korrektheten att inte göra skillnad mellan religiösa grupper är absurd. Resultatet blir att vi blir muslimer i stället.

Förra året invandrade 95 750 människor, varav endast 2958 personer var riktiga flyktingar! Med andra ord finns det tiotusentals, ja hundratusentals människor i landet med mindre rätt att vistas här än dessa 400 kristna irakier som Billström vill slänga ut.

Skicka hem muslimerna men låt de kristna stanna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar