fredag 7 mars 2008

Terrorister väntar otåligt på filmpremiär


Att moskéer fungerar som propagandacentraler för våld och terror har avslöjats med dold kamera i Tjeckien, Storbritannien och andra länder.

I en intervju sa Geert Wilders, parlamentsledamot i Nederländerna, "Muslimer borde behöva riva ut halva Koranen. Om Mohammed var i livet i dag skulle jag vilja rulla honom i tjära och fjädrar och jaga honom ut ur landet."

Utfallet fick Saudiarabien att kräva en ursäkt men holländska myndigheter påpekade att han som folkvald representant har rätt att uttala sig.

"Det är en skandal att ett land som inte erkänner yttrandefriheten säger till mig vad jag ska göra," var Wilders kommentar till den saudiska reaktionen.

Geert Wilders vill ha ett förbud mot slöjor, nya moskéer och religiösa skolor. Han lever under polisskydd. Vilket visar att Holland har penetrerats av en främmande kultur. Finns det snart inte plats för yttrandefrihet i Europa? Finns det snart inte plats för européer som inte vill böja sig för islam?

På tal om
Koranen: år 627 halshögg Muhammed och hans män 800 judiska män på torget i Medina, vilket beskrivs i vers 33:26

"Han (Allah) drev dem av Bokens folk (judarna), som stött dem, från sina fästen och kastade terror i deras hjärtan, en del dödade ni, en del gjorde ni till fångar."

Läs om Wilders islamkritiska film här >>

0 kommentarer:

Skicka en kommentar